Parlamentarni izbori 2023.

1. A sta to su kao neki protesti u toku?

2. Ovaj cara legitimna botina, verovatno mota kablove za 30 hiljada invalid. Jebem li ti mater u picku zvalavu, nacicu te.

3. 5. oktobar namjestaljka ko i svaka, Milosevic odsluzio svoje pa ga zamjenili novijom reprezentacijom, narod se tu kurca nije pitao, samo se debili loze Mi SmO gA sRuSiLi, a da su ga htjeli drzati i dalje, i dan danas bi ti vladao i ovako mrtav

4. nie valda i bombas drugosrb oh nooooooo

5. Marinika prepička izvede studente na ulicu
    Cara bot: neeee ne lomite, vidite Nestor smešan vanzemaljci

6. 5. oktobar namjestaljka ko i svaka, Milosevic odsluzio svoje pa ga zamjenili novijom reprezentacijom, narod se tu kurca nije pitao, samo se debili loze Mi SmO gA sRuSiLi, a da su ga htjeli drzati i dalje, i dan danas bi ti vladao i ovako mrtav

nije bas tako prosto, drugosrbijanstina je bila u naletu zelja ka eu velika i svi su hteli BoljI ZivoT. U medjuvremenu je drugosrbijanstvo poprilicno splaslo al vampirise se u medjuvremenu u vidu bombija i pajsad kikija partizana

7. ја тек сад видим неки губиленд од протеста па ово је било пре 3 год исто вако сва срећа сутра се нико неће сећати овога

8. Koliko si musavi dzvedzda udbaš od 0 do prizvao sam bombija na sajt

9. Mujo je primer lika koga Care ovog sveta pošalju na banjsku da zagine, kažu mu idi sine brani nejač i seti se cara lazara

I on se stvarno seti

10. *ebac prvo ajs buket onda pametovanje :D

11. Evo kaze Cuta veceras niko kuci, a sutra, u ponedeljak, dodjte svi vamo. Lepo, to je vec nesto.

12. - Šta može da se kaže ovo? Šta sam rekao juče - Majdan. Eto to pokušavaju. Videli ste da ove studentske organizacije imaju zastavu sa pesnicom, a šta je to - Soroševa antifa. Mislim da je ovo generalna proba večeras i da će sutra eskalirati - kaže Nestorović za "Novosti".

- Ironično je da se lista koja se zove "Srbija protiv nasilja" služi nasilni metodama. Videli ste i sami da razbijaju vrata na skupštini - kaže Nestorović i dodaje:

- Ovo izgleda kao scenario iz 2000. godine. Sutra ćemo se i mi sastati i razgovarati na ovu temu, ali što se ovog izolovanog slučaja tiče, mislim da će eskalirati, jer ako sada ne odustanu onda gube njihov smisao i mogu da idu u političku penziju - rekao je Nestorović.

13. Mujo je primer lika koga Care ovog sveta pošalju na banjsku da zagine, kažu mu idi sine brani nejač i seti se cara lazara

I on se stvarno seti

Ovo je borderlajn kompliment, takvi koji se stvarno sjete su oslobadjali i osvajali stotinama godina, to sto su ih Care cesto lagale je druga prica, al ne mijenja cinjenicu da su uglavnom bili casni i plemeniti ljudi.

Mada sta znam, iz nekog drugosrbijanskog ugla vjerovatno je casnije davati u dupe neprijatelju za neko obecanje zastite, kao one kuckice po zatvorima sto drze dzep T-Bagu, uz razliku sto ih je T-Bag makar stvarno koliko-toliko stitio

14. ma gde bre, jebac ne moze podnese kantu ladne vode na glavu na svoju inicijativu!!! kakva odbrana granica samo daj/prodaj/iznajmi ljoticevac klasik!!!

15. zao mi iskreno ovih ljudi i nacina kako su zloupotrebljeni

legit borba protiv vucka al u pogresnom kontekstu jbg. Umesto pinka gledaju n1 i vape za demokratijom koja to nije

16. Другосрбија против насиља лоло https://x.com/stivanss/status/1739018914430947732?s=20

17. lol evo vucko vrsio nasilje vcrs nisu to nasi studenti nikom nije jasno sta se desava vrv i milivojevic vuckov kace mejmun zaletao na vrata skupstine

jok bez maske ces bacati kamenice dok te kamere snimaju vuckovi batinasi to rade evo sad i policiju pustio na svoje

S I G
    I
    G

18. el to onaj covek pun empatije sto place pred kamerama malo malo

el se znao sto ga djilasoid izbacio

19. Па да би га заштитио од насиља наравно

20. haha ne ozb ovaj buket cveca je delovao kao true podjebavanje nie valda djilasu hteo uruci ajs buket

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.