Olimpijske igre Parizer 2024god

1. Da odem na deponiju istorije.

2. – Tako što sam ga javno molio, ali mislim da nisam dao doprinos. On je odlučio, ja sam samo mogao da ga molim. Ja bih želeo da bude porodica njegova na okupu, da mu brata ne gone Amerikanci. Mislim da imamo dobro ekipu, jedini nemamo strance u ekipi. Nismo kupovali nečije državljanstvo. Svi koji dođu od Crnogoraca, Hrvata, kupuje za pozicije koje su deficitarne. Kod nas igraju oni koji su odrasli u našoj zemlji i koji su imali državljanstvo Srbije.

G R M I
    R
    M
    I

3. Nema kod nas trte-mrte, samo TRTE!
    Ne igra u repstacijii neki tamo Požurinjo.

4. Jedini smo arijevci jedini gospoda

5. Ovo carino gore teška kuknjava, sreća pa je ekipa dovoljno dobra da to kmečanje neutrališe

6. dobio južni sudan jebate al biju ovi crnci ko nezdravi nasrću na skokove u napadu laktovi sevaju na sve strane

Nuni Omot the Kidney Snatcher ih dobro poučio

7. Hahah kidney snatcher.. crnjak

8. Godišnjica od kako je Srbin iz Bosne započeo prvi svetski rat. Okruglo 110godina, juna.

Znači mora nešto mnogo dobro da se desi sad, u borbi sa novom svetskom silom.

9. Nuni Omot the Kidney Snatcher ih dobro poučio

LOL

10. Danas su slobu oteli uzimamo ovo (pre mesec dana)

11. Hajde noćas mi dodji svega mi donesi
    Noćas nešto lijepo treba da se desi

12. не знам јесте ли ми написали али видео сам да су се спрдали са тајном вечером као 12 гејева дебелих седи за столом хахахах знао сам да ће бити неких спрдачина

13. Jeste bajo a na kraju bio jahac apokalipse

14. Evrovizija na aparatima.

15. ако ништа источни свет бар има поштовања према нечему што је свето а западни је како год да окренеш осуђен на пропаст

16. To su tipovi koji misle ako imaju za avokado i voze golfa gti da su supernature nista im vise ne treba. Plitak oblik materijalizma osnovni zivotni pokretac teska dusevna sirotilja

17. Tu se slazemo, na istoku bar postuju religijska osjecanja drugih naroda ako vec nisu religiozni. Zapad iz nekog razloga uživa da se sprda sa religijom.

Nema svrhe, ne vjeruješ i to je to ali izrugivati se ovako javno nema nikakvog smisla nije nikakva sloboda govora ni umjetnost.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.