Olimpijske igre Parizer 2024god

  1. e sad igraju prave junakinje a ne ove pizde od danas

  2. De su bili proslo svecko nabijem ih

    Svetsko poslednjih možda 20 godina cene koliko i Liverpul ligu konferencija

  3. ladno i čamugarka poje himnu

    big ups

  4. Pa cene svecko al salju nba igrace papani pa pojedu vnugo

  5. Posaljes iz nba 12 nadrogiranim mejmuna i najbolji si. To bukv ko juropa da se ujedini

  6. Gledam žensku košarku

    Svaki napad u prvih 3-4 minuta svake četvrtine kreće kao agresivna polukontra (u tripu ko da gube sa 8 razlike 3 minuta pre kraja meča) i pokušaj poentiranja na ulaz uz najviše tri dodavanja, ako ne uspe ulaz tj bude naravno igrom slučaja zatvoren reket, prva koja je slobodna a dočepa se lopte baca na koš sa poludistsnce ili sa trojke, zavisi de se nalazi u tom trenutku. Ako promaše i ipak ponovo osvoje loptu, e onda kreće pogub, u fazonu šta sad jebemti lebac?! I obično se izgubi lopta tad. Dugi napad ne postoji nema veze što se vodi sa 20 razlike, ne štedi se snaga, ništa. Samo hardkor.
    Svaka odbrana u uvodnim minutima četvrtine kreće tvrdim presingom ko da se igra poslednji minut a rezultat se lomi. Bez obzira koji je trenutni rezultat.
    Pa to šou.
    Mada, ne gađaju loše kako god delovao stil smešno.

  7. pa imaju taj stil kao nba čamuge zato i jeste toliko nesnosno za gledanje. ko zna zašto je to, ima malo od svega, žensko pa glupo da shvati taktiku i akciju, igra na emocije, glumi nba zvezdu itd.

  8. e sad igraju prave junakinje

    eo vidim junakinja fuli zicer i oce da se bije sa ovom portorikankom, mora taj seljakluk da se emituje

  9. pa to što si ti namako te balijanderske naočare je druga priča da si pravi objektivni promatrač kao ja obratio bi pažnju šta je ova čamugarka radila sa rukama htela obe ruke da joj iščaši

  10. sreća pa suci nisu izbosne

  11. ball don't lie tho

  12. MA TAKO JE RIBO ZALEPI TU MIDŽETKINJU

  13. ajde smokljo nemoj da si na kraj srca, žensku odbojku bi volio dobijete jer igra jedna
    N A Š A
    A
    Š
    A

  14. To je taktika izgleda, prvo poluvreme gariš do maksimuma, praviš brze poene i što veću razliku, posle u drugom spasavaš šta može

  15. Bravo devojke, samo dokle ćete s tom ženskom piksi taktikom videćemo, al da se bore, bore se. Klića im do poda za razliku od muda kod muških

  16. Nisam ispratio to gledam od cetvrtfinala

    Sutra novax sa dopalom od oko 14

  17. čak uspele i da se pokače sa nasilnicima za razliku od muških

    usmine se vuku po parketu

  18. Ko je ona srpska crnkinja

  19. Mi se sprdamo sa ovim otvaranjem olimpijade, ali mis univerzuma je kupio trandža sa Tajlanda, Holandiju je već predstavljao trandža prošle godine itd. Eurosong da ne pominjemo. Ulaze degenerici svuda i preuzimaju sve šta mogu.

"Vukajlija je domaći sajt, koji na izuzetno zabavan način aludira na čuvenu Vujakliju. Žargonskim jezikom objašnjen je velik broj pojmova našeg jezika, a kao korisnik i vi možete učestvovati u kreiranju sadržaja."

UrbanBug | 05. Februar 2008.