Olimpijske igre Parizer 2024god

  1. Воли човек самог себе да искара

  2. au sirotinjske profilne sunce ti

  3. Au kakav spektakl nam prirediše, baš im hvala.

  4. novici bilo zao da oguli ovog ružnokosog papana evo sace da ga spicka

  5. Pa dobro svima se desi kad tad šta

    kako kome

  6. takoe jebemu

    K O L A C H
    O
    L
    A
    C
    H

  7. takoe poslednji cavao zakucan u lesinu zvanu drogal

  8. Meni žao što nije otišlo u treći set, jbg, ovo je najveći i najkvalitetniji rivalitet svih vremena i vrv poslednji takmičarski meč njih dvojice, gde je Rafa mogao da parira. Na momente prelep tenis bio, lepo što se ovaj vratio u meč, lepo i što je Nolo prošao dalje naravno, ali realno, kad se povuče za godinu - dve - tri teško da ću više gledati tenis, eventualno neki novi klinac ako nam stasa pa počne da razbija sve redom. Jer šta god i kako god, ovo je bila ubedljivo najbolja era tenisa i teško da ćemo bolju za života imati.

  9. Gledam prvi set. Malo mi beše žao Apača, ali ne sme Djoša da popusti jer je opasan kao zmija. Sećam se kad je Djoša bio nešto povredjen pa su na njega drvili patku neki Japanac i Koreanac, kao da su pobedili ne znam koga, a ovaj naš praktično bez ruke/noge igrao. Tako i ovo danas. Izgrlio bih Indijanca za sve one mečeve koje su pružili dok su bili zdravi, ali nije ovo za neko posebno slavlje bilo.

    Košarka.. Ja stvarno ne znam koja je fora s onim Gudurićem. Ako imaš u timu 2 igrača koji umeju da šutnu trojku, pusti njih da šutiraju. Jokić je odigrao super, ali 1/6 za trojke nije baš za pohvalu. Od njega stvarno ne očekujem da šutne više od 3 trojke po meču. Nisam razočaran. Durent poludeo... uvek se nekom od njih digne djoka na nas. Te Harden, te Irving, sad Durent.. Može to bolje.. Nadamo se svi ponovnom susretu s njima u finalu ovih OI.
    A žene.. teško da će ovakvom igrom da odu daleko. Osim ove Ivon, nema ko da da koš. Kad nju zatvore ide muljanje... negledljivo. One Dabovićke dok su bile, bar su pokušavale (i pogadjale) trojke kad je trebalo.

  10. Iskr melkintoshe novax je sad u novoj eri tenisa fedex i nadal su cao ovo bukv ko iz starackog da ga izvukli

    Jebo ovo, treba nekog tamo alkaraza vija u finalu jok ce se zajebava sa kojekakvim oldalima

  11. Ko me izignoriso, na kurcu mi jovoriso

  12. што рафа мајмун није узо допинг па можда би било чупаво

  13. опало би му и то мало косе које има хахаха

  14. Sto dobro ovo archery, nisam pratio, mora pocnem

  15. Тренира ли Стефан малени тениса?

"Vukajlija.com. Da li ga posećujete? Ima mnogo jakih provala!"

Balkan Rock Forum | 13. Jun 2008.