- Cbanovan
Evo jovo bukv ovaj ivanovic intelektualac sazeo maligni jugoslovenski uticaj na srbstvo i mehanizme komunisticke propagande
Objasnjava prevaru bitke na neretvi i famoznog surovanja cetnika sa svabama, raskrinkava bulajica crnogorskog ustasu lol

Nisam citao sve pa mozda je neko vec pisao, al odgovor na temu je onaj mim
https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/777/768/6e9.jpg
Pseudointelektualci koji se jedva odlijepe od samog dna pa pocnu da tripuju elitu su mozda i najveci uteg oko vrata covjecanstva, posast jebena. To su isti oni koji su i "vJeRoVaLi NaUcI" u koroni pa popusili masnu kurcinu.
Isto tako treba napraviti razliku izmedju neke zdrave mjesavine patriotizma i nacionalizma, i nekog bas ekstremnog nacionalizma gde mrzis stvarno kompletne narode i oces da ih pobijes.
Ali cak i bez toga, oni "gradjani svijeta" i slicni nek se napuse kurca svima od reda
- CbanovanAli cak i bez toga, oni "gradjani svijeta" i slicni nek se napuse kurca svima od reda
evo kako se rasprodaju koncerti živeti slobodno svetom se oriti, himna prectavnika ove vrste:
https://www.youtube.com/watch?v=WmLXTc7QwGw&ab_channel=%C4%90OR%C4%90EBALA%C5%A0EVI%C4%86OFFICIAL - Cbanovan
jel ima negde izvorno taj graf da se vidi
- k
Ima, evo ga skauzer kačio https://i.imgflip.com/8mt2gt.jpg
- P
Ja volim carine mimove, dal sam retard ili genije ne znam
- Cbanovan
imocam par dobrih mimija hate je neopravdan
Celte esi ti prvo ili drugosrb kakvo je stanje kod tebe?
- Cbanovan
za jebaca da se ne zagubi
odličan primjer... eto sad može bačje da analizira...
- Cbanovan
da evo ga ovaj ilic mejmun sto ga jovur spomenuo prvi put cujem sa njega
magistrirao na privatnom fakultetu programu za studije roda i kulture na Centralnoevropskom univerzitetu u Budimpešti i doktorirao na istom univerzitetu na Odseku za rodne studijeosnivac univerziteta: pajsad SOROS
- Cbanovan
stas zavrsio bajo: private fax u pesti za pajsad rodne studije ali CeNtrAlnOeVroPcKi univerzitet
to se u praksi zove sorosev stipendista
- јп
Jovore pročitah članak, opet pitam đe je autošovinizam? Moraćemo to malo dublje dekonstruisati, ja vidim samo jedan dokon tekst o nekoj nebitnoj vesti
- Cbanovan
funcioner kobedijo soros platijo
evo peščanik ima i odgovor da objasni kako autosovinizam kao kategorija ne postoji, vrv jebac fura u tom smeru kako je autosovinizam sam po sebi neodrziva kategorija

U tome što se fokus stavlja na kritikovanje jedne nebitne novinarske izjave (to da je Vučića gledalo 300 miliona), koja jeste ono, propagandna, da se ne lažemo, umjesto da se govori o tome da Si, jedan od najmoćnijih ljudi posjećuje Srbiju, i zbog čega je to značajno itd. U suštini se sprda s tim, stavio sliku one kineske zastave na Zapadnoj kapiji, kao u fazonu vidi debila, uvlače se Kinezima. Znači, u suštini jedan pozitivan događaj prikazuje se u negativnom svjetlu.
Ko god misli da su dobri odnosi s Kinom loši za bilo koju zemlju, vara se.
- Cbanovan
ajde Jovo ne loži se bzvz, Xi dosao da sa delegacijom da prosiri put svile (i otme smolemanu jos golda) jaka muda, bio i do Madjarske i do Makrona. Na tu stvar moze da se primi samo mejmun kao neko ultimate dostignuce. Kontekst drugosrpskog autosovinizma u ovom primeru je ismevanje situacije apriori i konkretno kada bi pregovori bili potpisivani sa fazon zapadom sve bi bilo prelijepo. Na to se svodi ova situacija i kritika nekog tamo vucica sto bleji sa xijem sa autosovinistickog drugosrpskog aspekta