Prijava

kameni zavrsio centralnoevropski fakultet master rad pajsad soros antiteza

P A J S A D
A
J
S
A
D

Pa bukvalno celtic, nacin na koje su usli u eu je u najmanju ruku smijesan.

Raspao se sovjetski savez
Evropska unija: ajde bugari i rumuni brzo upadajte u uniju
Bugari: tebra bukv smo sirotinja nemamo ni autoput ni voz ni prevoz
Rumuni: nas ima 20 miliona, siromasni smo i doci cemo vam svi tamo na njemacku socijalu bukv true
Evropa: ma ulazite ko vas pita jel cujete

2024 godina

Evropa: eh za vas u bosni srbiji makedoniji albaniji smo spremili kandidatske statuse bukv sve je spremno da nam se i vi pridruzite ihihih kako smo velikodušni nismo vas zaboravili nego evo tu vam je spisak od 6 hiljada prioriteta koje morate ispunite za ulazak evo za pocetak ne bi bilo lose da uvežete cijelu držvu metro linijom očekujemo da ćete to završitii do 2150 pa da postane i vi punopravna clanica evrope

Piglu, prijatelju moj.

U tome što se fokus stavlja na kritikovanje jedne nebitne novinarske izjave (to da je Vučića gledalo 300 miliona), koja jeste ono, propagandna, da se ne lažemo, umjesto da se govori o tome da Si, jedan od najmoćnijih ljudi posjećuje Srbiju, i zbog čega je to značajno itd. U suštini se sprda s tim, stavio sliku one kineske zastave na Zapadnoj kapiji, kao u fazonu vidi debila, uvlače se Kinezima. Znači, u suštini jedan pozitivan događaj prikazuje se u negativnom svjetlu.

Opet, gde je tu autošovinizam, što bi se trebalo tumačiti kao prezir prema sebi samom, odnosno svojoj zemlji?

Si je došao verovatno na poziv vlasti ili po svom nahođenju da završi šta se ima završiti. Dakle nije ga pozvao narod, niti je narodu došao, u pitanju je odluka na relaciji te dve vlade. Što znači, tekst može biti kritičan samo prema događaju koji je sproveden u celosti dejstvima predstavnika vlasti, koji predstavljaju državu funkcionalno i simbolički, ali su u suštini privatna lica koja donose odluke na individualnom planu (…)

Dalje, nije baš jasno zašto se događaj od strane autora teme kvalifikuje kao nužno pozitivan, kada isti zna o prirodi i ishodima istog jednako ili čak manje nego novinari iz peščanika. Sa istom slobodom mogu novinari okarakterisati neke aspekte istog kao negativne, ili vredne podsmeha.

Znači ostaje da se rasvetli da li je onda autošovinizam, u tumačenju autora teme, kritički stav prema odlukama predstavnika vlasti ili događajima u kojima oni sudeluju. To ostaje za sada jedini prirodan zaključak iz njegovog obrazloženja ali, iako vrlo interesantan iz ugla njegove već uveliko podozrevane psihološke dispozicije, ipak je prilično diskvalifikujući za dalje napore u cilju razvijanja kvalitetnog diskursa.

proser par ekselans rispekt

nadam se da ce bar plidu odati kakav takav pijetet ovom drugosrbijanskom visokokvalitetnom postu

el kritikue pescanik kad dodje ursula zna li se sta

https://pescanik.net/a-na-kraju-ih-je-srbin-sve-nadmudrio/

Evo bilo je kritika i za susret sa Makronom.

Po difoltu kritikuju Vučića, a dok su bili žuti i njih su kritikovali ako nisu dovoljno "proevropski".

evropljanin kad dodje da zaposli on izmisli 20 debilnih kancelarijskih poslova za uskladjivanje evropskih regulativa za hvatanje zjala i onda zahteva da se peder jebe na ulici ili ce kuvaci kafe da izgube poslove,kinez kad dodje on izgradi most,postavi prugu i ne komentarise puno.

krenuce kompletni brauning hrvatske i hrvati nece imat nijednu politicku opciju jer ce svi bit potplaceni da uvoze cigane. promovisace je im da mrze srbe ko i dosad jer je to okej jer su bijeli. dok se sve to bude desavalo srbija ce bit komfi bijela zemlja okrenuta kini i rusiji a pravice se da kao tezi EU da bi druga srbija bila mirna. skrinkapujte ovo i pokazujte jugoslovenima za 100 godina.