Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ne mozes sam da zivis moj labo, otuđen od svijeta jebemu misha
da vi znate kako sam se osro neki dan u bratislavi, opet umalo nisam počeo plakati koliko je to tvrdo bilo ali za razliku od austrije, ovaj put sam pola, pa pustio vodu, pa još pola i nisam zapušio šolju.
kako kazu nasi stari bolje grob nego rob.jebem ti ja svet koji hoce da napravi roba od tebe.sto ameri ne pristanu na to dobrovoljno, nek kazu lepo od sad mi smo jeftina radna snaga.dajte nam pesto evrica i ima da radimo
Iskr meni se kenja od tih varijanti eee moras odabrati nekog, jaci su bajo prikloni se pa posle videcemo. Proizvod beskmicene politike danas si turcin sutra svabo preksutra jugosloven itd itd
mesni voliš da ti tvrdi falusoidni objekti taru čmarnu sluzokožu?
trebali smo sagraditi brodove negdje potkraj 15 stoljeća i da se bacimo u plovidbu mozda bi otkrili ameriku prije onog prdonje kolumba
dok dođeš do atlantika muda bi ti otekla odavdena
ne volim da mi tvrdi falusoidni objekti taru čmarnu sluzokožu zato što boli a ne radi me. mada može eventualno neki voltaren ili neka druga medicina sa analnom primenom.
Penisilin xexe
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
OVO predaje nasoj deci po ckolama i seta unaokolo posle tamo neki vlasi mejmuni okej
https://vukajlija.com/recnik/autori/22719
ovo neka baba nije abortirala, a trebala je i sad ono nešto priča o abortusu i politici.
takoe snime kosmopolito moj
I posle se cude kuj kurac je sa prosvetom...
Sta je sa tim cuvenim drugosrpskim textom el okacio jovavur
Baš mu sada crko internet, jebemu miša
Nemodz odluci koji je drugosrbijanskiji
Evo nabo sam ga iz prve drugosrbijanstina par ekselans. Sace kenja kako docao xi, pre dva dana bio kod makrona sve bilo top jevropa saradjuje sa kinom to moze bajo maligni kineski uticaj
https://pescanik.net/nas-i-kineza-po-300-miliona/
Mada ovo soros placa pa i ne modz se smatra klasik drugosrbijanstinom, vise je u formi oglasa
Jos sam cito kako ursula rekla xiju da treba da pritisne ruse loooooool
Da Caro, odličan primjer... eto sad može bačje da analizira...