Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Kako ona cucurelina ruka nije penal nije mi jasno
Zakinuse švabe u sred stutgarta
A sto penal sta
Toliko toga pustio svabama da bi ovo bilo krajnje neprijatno
cigani će biti desetkovani u odbrani u polufinalu, le normand i karvahal propuštaju zbog kartona, le normanda će zameni nacho ajde to i nije neka katastrofa ali jedina rezerva za desnog beka im je 38godišnji Хесус Навас
bar će biti pojačani neigranjem ove kerine Morate koji igra samo na ime usta ga jebem a Ojarzabal duplo bolji igrač
Ојарзабал јебе маике сосиједад има јебени 5 играча у репки
А нека прећи ће Де ла фуенте на омиљену српску формација 3 5 2
Sve stoji sto si reko smole
Iskr naviam za kristinu vcrske ne bi voleo ovo bude njegova zadnja tekma
I ja naravno
Bio ofsajd prethodno svejedno, da su gledali var videli bi i to. Kako god
SCHWABEN RAUS
Ovi francuzi vise nisu u stanju nabave golmana belca
Smorčina
Ajde freekicknaldo
Dobar Portugal
Asu djubre ovi francuzi mi igrali lepsi fudbal bukv
kako hesus navas na beka zar nije on krilo? inače morata najveća prevara u sportu ikad, bukvalno ima ona teorija da veliki klubovi preko njega peru pare
па бек крило он то може да покрива
мени фра драга само због гризманаааа
Morata imao dobru sezonu u Čelziju + neke druge partije kojekude, ono, nikad nisam bio ljubitelj ali ume da šutne i glavom i nogom, istrči kontru i da gol, nikad ne znaš kad će nešto da napravi. Voleo bih Portugal da osvoji inače, oni su mi pored Italije uvek dragi.
Francuzi nikad brže igrače a nikad lošiji i sporiji fudbal
Kolko normalniji ovaj komentator od ace debilacije
е да заб сам кантеа да споменем он игризман богови