Nije problem njegova igra nego njegova precjenjenost
Dečko ce biti promašaj, mark my words
Svaki klinac iz tih favela misli da moze da se uhvati u kostac s evropskim profesionalnim fudbalom, misli da je dovoljno da napisu svoj nadimak na dresu i dodju iz brazila.
Yamal > brazilski anonimusi
ovo je bio random rant na brazilske fudbalere iako ih gotivim ali mi idu na kurac neutemeljene price, ljudi dodju iz serie a u englesku ligu i ista ih pojede (lukaku, cuadrado, balotelli, scamacca), rano je ljudi mali mora jos da se čeliči
Dođu brazilski bardovi lopte i shvate da se u evropi jebiga trenira, a sa druge strane terena neki pepe ili rojkin nosi ogrlicu od ušiju ziljavih latinosa.
Kroz Šahtar iz Donjecka je dosad proŝao 41 brazilac
Nek probaju u anži mačačkalu
ух нисам знао да се иде у пенале одма у копа америки што је дојаја не морам да гледам смарање још 30 минута
бразил је курац од екипе тотални, уругвај им јебо маике
Anži - 12 brazilaca. Ko zna koristiti pretragu na TM, kameni zna.
friendship ended with anzhi
now https://en.wikipedia.org/wiki/FC_Dynamo_Makhachkala is my best friend
Endrik mali deluje žilavo i borbeno, mogao bi da napravi od sebe nešto + u Španiji em igraju manje utakmica, em može da se čeliči protiv desetak šklj timova koliko ih realno ima u primeri. U Engleskoj bi ga pojeli.
чекај шта анжи је прешао у динамо махаачкала не капирам сад
anži je ugašen a ovaj dinamo će igrati rusku premijer ligu sad ove sezone, nemam pojma iz koje rupe izgmizali
al čim je legendarni Гаджи Гаджиев predsednik kluba tu su neke mutne radnje u pitanju sig
Boje dinama brani i naš Vladimir Kovačević, lala iz Odžaka.
U Odžaci nema tih retarda, sve gigachadovi iz vranje
Slažem se u svemu povodom brazilaca, meni je vrhunac božije pravde bilo onih 7:1… tad sam jebo u sred meča i nisam ispratio golove ali kad sam se vratio prenosu shvatio sam šta su prave radosti života i postao volcel
нико у источном фузбалу није мафијаш ко ринат ахметов онај из шахтјора
Taj poraz Brazila od 7:1 je jedan od onih retkih trenutaka u istoriji čovečanstva, gde će se svaki od tolikih miliona ljudi uvek sećati gde i s kim su bili kad se to događalo. Avioni udaraju u bliznakinje, javljaju da je umro tito, Nemačka sravnjuje Brazilm sa zemljom.
uzimaju francuzi ovo naglavice engleze usrane u finalu
хммм пресс Х ту даут.
pele igrao protiv aleksandra tirnanića beži bre