Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
pele igrao protiv aleksandra tirnanića beži bre
Nije problem njegova igra nego njegova precjenjenost
Dečko ce biti promašaj, mark my words
Svaki klinac iz tih favela misli da moze da se uhvati u kostac s evropskim profesionalnim fudbalom, misli da je dovoljno da napisu svoj nadimak na dresu i dodju iz brazila.
Yamal > brazilski anonimusi
ovo je bio random rant na brazilske fudbalere iako ih gotivim ali mi idu na kurac neutemeljene price, ljudi dodju iz serie a u englesku ligu i ista ih pojede (lukaku, cuadrado, balotelli, scamacca), rano je ljudi mali mora jos da se čeliči
Dođu brazilski bardovi lopte i shvate da se u evropi jebiga trenira, a sa druge strane terena neki pepe ili rojkin nosi ogrlicu od ušiju ziljavih latinosa.
Kroz Šahtar iz Donjecka je dosad proŝao 41 brazilac
Nek probaju u anži mačačkalu
ух нисам знао да се иде у пенале одма у копа америки што је дојаја не морам да гледам смарање још 30 минута
бразил је курац од екипе тотални, уругвај им јебо маике
Anži - 12 brazilaca. Ko zna koristiti pretragu na TM, kameni zna.
friendship ended with anzhi
now https://en.wikipedia.org/wiki/FC_Dynamo_Makhachkala is my best friend
Endrik mali deluje žilavo i borbeno, mogao bi da napravi od sebe nešto + u Španiji em igraju manje utakmica, em može da se čeliči protiv desetak šklj timova koliko ih realno ima u primeri. U Engleskoj bi ga pojeli.
чекај шта анжи је прешао у динамо махаачкала не капирам сад
anži je ugašen a ovaj dinamo će igrati rusku premijer ligu sad ove sezone, nemam pojma iz koje rupe izgmizali
al čim je legendarni Гаджи Гаджиев predsednik kluba tu su neke mutne radnje u pitanju sig
Boje dinama brani i naš Vladimir Kovačević, lala iz Odžaka.
U Odžaci nema tih retarda, sve gigachadovi iz vranje
Slažem se u svemu povodom brazilaca, meni je vrhunac božije pravde bilo onih 7:1… tad sam jebo u sred meča i nisam ispratio golove ali kad sam se vratio prenosu shvatio sam šta su prave radosti života i postao volcel
нико у источном фузбалу није мафијаш ко ринат ахметов онај из шахтјора
Taj poraz Brazila od 7:1 je jedan od onih retkih trenutaka u istoriji čovečanstva, gde će se svaki od tolikih miliona ljudi uvek sećati gde i s kim su bili kad se to događalo. Avioni udaraju u bliznakinje, javljaju da je umro tito, Nemačka sravnjuje Brazilm sa zemljom.
uzimaju francuzi ovo naglavice engleze usrane u finalu
хммм пресс Х ту даут.