Braća crnci dokazuju da su superiornija rasa, sve ove homegrown represtacije sem Španaca poispadale. Švabe od kad su krenule da ubacuju kojekakve Nemce opet u tim, Fulkruge, Andrike itd. opet osrednji.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ноле добио турци пукли
тудеј воз а гуд деј
Braća crnci dokazuju da su superiornija rasa, sve ove homegrown represtacije sem Španaca poispadale. Švabe od kad su krenule da ubacuju kojekakve Nemce opet u tim, Fulkruge, Andrike itd. opet osrednji.
maksimilijane kosi ti
jasam stari clan dok je vukajlija bila kulturno mesto drago mije
Henzo u to vreme bio četvrti osnovne.
Pa i to je pitanje.
Kosi ti, hezno, mlađi si. Čika Maks ti može eventualno pomoći savetom o košnji, otavi itd.
O kosnji i otavi ne mogu, proklet sam da budem gradsko dete, ali o zivotu na ulicama devedesetih i hitovima mobi dika i cece slavkovic mogu.
epa drago mije otkud ti sad posle toliko godina
Voajerisem iz off-a, a kad mi je zanimljiva tema ukljucim se ponekad. Jebo mater, "trolovanje" pravopisom i dalje aktuelno, stvarno sam mator.
Hezno seljak ne zna kako s građanima
Tesko je sa nama, previse smo elokventni.
Ne zamerite mu, bonton se ne uči čuvajući ovce. Sa štovanjem.
Hvala na opservaciji uvazeni kolega. Moje stovanje.
у 3 ујутру уругваи брасил ко не биде гледо тај пизда
Ko je ostao budan do tri zbog Brazila nije zažalio. Nivo fudbala Fra - Por, bar po statistikama i komentarima, naravno da nisam gledao.
Copa america - tough as hell
https://x.com/pxxdwskii/status/1809807456979026161?s=46&t=mbSO1pDBNz0yCdng2Pg6Rw
cak se i next pele usro
dobro brate klinac 17 godina, šta se svi nakače na svakog talentovanog momka pa posle što mu propade karijera
mora pritisak odmah, ili jesi ili nisi, pele je u tim godinama nosio brazil i imao jednu titulu
peeele