Evropsko Prvenstvo u Fudbalu NEMAČKA 2024

1. hahahahh ovaj prekodrinac na areni opet u elementu priča o NDH i kako se ne bi trebala računati utakmica koju su ustaše igrale protiv italije tokom WWII jer su bili marionetska država

absolute cinema

2. Grbave se u klasik modu

3. Ne sjecam se da se ovoliko međusobno kmečalo na prvenstvima prije, cijelo prvenstvo vam prođe u komentarisanju jedni drugih

4. kvalifikujte se i vi pa da komentarishemo zajedno :'(((

5. Bili ste skupa i u kataru ali nije se ovoliko kmecalo, sad hrvati zglajzali pa ih lakse komentarisat aa

6. Mada su ove godine oni prvi poceli, prvo onaj analiticar njihov pa onda ono skandiranje na hrv alb

7. U pravu je pliduu trajektorija jaza i animoziteta je otisla predaleko

8. što bi reko saša matić, ja stvarno ne vidim nikakvo kmečanje, samo činjenice

9. добро је ла роха јебе козојебе ајмо рука

10. Komentator matić se direktno popišao po večeras lošem brozoviću jer kao igra kod arapa nije to evrpopski kvalitet više, indirektno poliveni sms i mitros haha

11. piša po brozoviću jer igra za drugoplasirani nasr kao i penaldo a ne kao naši divjunaci za osvajače duple krune hilal

12. nevezano za bilo kakav etnički animozitet koji možda gajim prema njima, ja mislim da hrvati igraju najgori fudbal za gledanje od svih ekipa koje sam ikad pratio, a navijam za Partizan i Srbiju pa ti vidi

13. a jebiga igraju sa gerijatričarima u veznom redu, dok je taj trio bio u prajmu to je moglo da se guli tako pa na penale ali došlo je vreme za promene

14. Diskutabilno je ovo sa kroasanima sta ce bude ocekujem preljevanje

15. Pa pazi nije isključ da krosani zabiju za pobedu

16. lopta je округла

17. ajmo talijani dajte gola

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.