Evropsko Prvenstvo u Fudbalu NEMAČKA 2024

1. Turska i Švajcarska od 'autsajdera' ostali, polako se kristališe

2. Svidja mi se ovo za sad, mozda da još ispadnu holanđani i francuzi i biće mi okej ko god da osvoji od ostalih pa i oni mrtvi englezi

3. Aha, eng-sui i ned-tur, izvodljivo da prođu dalje

4. da, iskr nek sjebu svajcarci engleze nek dzaka da tri koamda nemam nista protiv

retko bezobrazan i dobar za tim igrac

saciri slepac nek ostane na klupi

5. Xhaka ima neki chad vibe, gotivim ga baš

Ma goni i engleze u kurac, sere mi se od njihove precjenjenosti kao skuplji belingham od reprezentacije slovenije ajd mrš u kurac

Phil foden isto kao neko čudo mudo, ništa nije pokazao

Francuzi s onom jadnom igrom, ne zelim ni da komentarisem

S druge strane, holanđane ne gotivim ali nemaju turci tu šanse jbg Gakpos on fire your defence is terrified Gakpos on fire

6. radice sudije za holandeze ne brini nista tu, mada i turci ako vec pikiras ne znam sta real pali su ozbiljno danas

7. Englezi sa Sautgejtom ne verujem da će proći Švajcarce, kompaktni su ovi, organizovani, čvrsti. Dobra ekipa, dobro igraju nema šta.

8. Francuzi još nisu dali gol iz igre čoveče, jedan penal i dva autogola haha

9. Pa sa ovom dosadasnjom igrom definitivno ce se namučiti, Švica već par godina u mojim očima ozbiljna ekipa tipa Belgije, ništa je niže ne sortiram što se i pokazalo

10. jbg kod ovih francuza usranih uvek mozes da da ocekujes da prorade, ne bi me cudilo sad krenu igraju

11. Xhaka ima neki chad vibe, gotivim ga baš

:'(

<\3

12. obj lik je teski slepac sa onim dvoglavim, bukv od svajcarske napravio siptarsku

ciganjski mentalitet

al za prljavost u igri rispekt

13. Musiala i Wirtz se susreću sa Williamsom i Yamalom, jaka krivenja će budu

14. Xhaka ima neki chad vibe, gotivim ga baš

Pliduuu

15. glej ga Merih sivi vuk jbt https://cdn.prod.www.spiegel.de/images/988a7cac-6241-4c90-b755-002161cd5206_w960_r1.778_fpx54.67_fpy50.webp

https://en.wikipedia.org/wiki/Grey_Wolves_(organization)

eurofags kmeče po reditu kako ga treba suspendovati jer je ovo neki turkodesničarski gest
    složio bih se s tim samo zato jer je turčin tbh

16. Ma idiot, umjesto da samo padne na sedzdu ko demba ba, on nasao neke gestikulacije ko da je šiptar

17. Zasto koristi satanisticke simbole vrv se i soros tu nesto upleo

Ili su prsti fazon usi od vuka nema ovo veze sa palim andjelom

18. Uši i njuška od vuka, šatro. Prilično neubedljiv i nakaradan simbol, tri prsta ili krila kokošja su daleko jednostavniji i probitačniji

19. tri prsta modz al skupljeno ovo otvoreno je fejlara

vuk draskovic uveo simbol pametnom dosta

20. Skupljena tri prsta za draškanje čmara

Kad vidim te likove što drže skupljeno redovno izgledaju ko da ih mama budi kajganom i dandanas

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.