Porodične vrijednosti

1. Bukv to sto kaze hezno isti kaze i moj decko, evo gledamo the boys zajedno, ima jedna scena e..

2. oj cetinju ubila te tama sto dozvoli siptar da vam vlada
    u tebi je pas do pasa peder do pederona kroz ulice henza bataljona

kroz ulice henza bataljonaaaaaa

3. Cara kako nasi radnici odlaze u Nemacku i gubimo radnike sve ce vise Pakistanaca da dolazi kod nas da radi jer njima plata 40000 kod nas raj u odnosu na ono sto su imali kod njih.

4. nisi valda protiv migranata atmocki, to su ok likovi i ako su vredni gradjani treba ih ostaviti da zive sa nama. Nismo valda zatucani desnicari da nam smetaju kojekvi mejmuni sa svih strana.

5. Gospod Bog nam daje pravo ,jer nas stvara slobodne i daje nam slobodu da biramo kako cemo ,i daje nam pravo da mislimo svojom glavom ,i evo ja nisam za EU i nisam za ekumenizam i nisam za globalizam,i nikad necu svom detetu reci da je nekakva evolucija prouzrokovala da nastane covek (jer to vise ni profesori na Oxfordu nece da predaju) i nikad necu da ucim dete da bude huligan i nasilnik ,i nikad necu da ga ucim da je "normalno" biti homoseksualac,i dok sam ziv to je moj stav ,cena me ne zanima !!!!!

6. ovakvi postovi postali paucina i na reditu vrv

7. зарез па размак нема на чему

8. Cara pa smeta mi to sto gubimo kvalitetno zdravstveno osoblje zbog toga sto nasi oce odu na zapad.Kad tad ce i njima kvrcne u glavu da nije sve u parama.

9. aps podrzavam atomcki da se gastoyi sa parama vrate

10. Cara kako nasi radnici odlaze u Nemacku i gubimo radnike sve ce vise Pakistanaca da dolazi kod nas da radi jer njima plata 40000 kod nas raj u odnosu na ono sto su imali kod njih.

da al mi cemo ih ugostimo leba solju da damo zovemo na slave nema problena

11. no pliduu no party

12. čim nema plidua par dana forum umre

13. Možda počeo da radi. Nema posećivanja sumnjivih zelenih sajtova u radno vrijeme. Ako ga nema ni posle 20h, onda je verovatno sve oterao u 3 lepe i otišao u Poreč

14. koj će moj u Donji Milanovac iskr

15. Ne taj istočni, nego onaj zapadni :)
    Tamo nas čak i Hrčci vole

16. nece taj jos dugo biti na moru mislim da mu je apartman pred

O T K A Z O M
    T
    K
    A
    Z
    O
    M

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.