Dobro. Fektčekovao sam, stvarno je.
Hajde da uzmemo jednog očigledno traumiranog i očigledno prslog Džua koji stoji na braniku otadžbine protiv džukela koje, u najmanju ruku, nisu pokazale ni jedan posto milosti koju je Izrael decenijama pokazivao prema palestinskoj braći. Narodu koji dan danas ćivi i radi i učestvuje u vladi i pravosudju Izraela.
Zamisli da Šćiptari nama odrade 7. oktobar, a da u medjuvremenu Putler uzme Odesu i sad su Srbi u fazonu idemo na Tiranu pa na Carigrad jer nam se može. I da imamo ledja. Najjača.
Pa jebali bi im majku majčinu za ono što su nam uradili.
Ko misli da bi u takvom scenariju Srbi bili blaži neka baci prvi kamen.
Pušiš tu islamsko-marksističku propagandu, druže.
Budi Greta ili budi iskren.
Ne može i jedno i drugo.
Брате што се толико тригерујеш око ИЗРАЕЛСКО-ПАЛЕСТИНСКОГ конфликта, никад у животу нисам видео некога да толико брани неку државу са којом нема никакве везе, пази израел и палестина, пусти ме само приче како ти хоћеш да објасиш суштину конфликта или тако нешто, занима ме зашто се ти са другог краја света тригрујеш око тога, је л ти досадно или шта је у питању?
Nemo si taki fataljist do toga nikad neće da dodje.
Manje ovaca - manje vune.
Da se tako mudro novozelandski izrazim.
Па знам да се неће десити зато добујем
@627
Ne, nije mi dosadno. Kamo sreće, haha.
Ali fer pitanje.
Zanima me istina.
Imam ograničeno vreme, kao i svi mi.
I ne seri da nije interesantno.
Oće to tako, kad zadješ u neke godine,
I da - branim kao što kažeš DRŽAVU, ima pečat ako neko pita hehe, a ne tamo neke bivše mandate britanskih protektorata iz 19. veka, koji dan danas ne priznaju ni sami sebe.
Lepa stvar je kad iz daleka dobiješ perspektivu, sve postane mnogo jasnije nego kad si blizu.
Мени није искрено, сморило брзо, и довољно сам видео.
Daleko od toga. Samo stavljam prst na tas, da ne dopustim neistini da prevagne.
Nemam pulena u ovoj igri.
Ne zavisi mi blagostanje direktno od ishoda.
Čak sam po krvi više musli nego džu, (znam da se to ne meri po krvi, ali izgleda da se u toj valuti plaća).
Kalifati su nam pokucali na vrata.
Cionizam nikada.
Oni (jezdimiri) samo hoće da ih niko ne dira, ne regrutuju druge da postanu njihove vere, granice Velikog Izraela su daleko od naših. Pitanje je možda - zašto se TI toliko trigeruješ? Ima tema, fudbal, evrovizija, dobre pičke, ejaj muzika…
Не тригерујем се, ни не читам ову тему кад видим да се ти и цара и неко трећи расправљају о конфликту, било је дана кад уђем и видим једно 3 стране ваших дебата и само прескочим читање јер ме заболе, а наравно да сам активан на свакој другој теми, као што се може видети, док ти на пример ниси, штавише ја сам активан на свакој теми осим на овој, поготово кад се прича о јебеном израелу хаха.
Vidi se.
Ух да велика вајда од недопуштања неистини да превагне на вукајлији са целих 6 аутора, ипак мислим да ти је досадно, иако неће да признаш, што би рекли трла бала лан да јој прође дан.
Ma jok nije mi dosadno haha.
Zanemarujem tok akcija na nasdaku da bih se prepucavao sa ostalih 5 autora ovde. To sam ja, ja to radim.
Nego uleteo si na pogrešna vrata, razgaćio se na prvu loptu, pa kad si video da voda ne ide na tvoju vodenicu groždje ti se odjednom okiselilo.
Ne ulazi se u kafanu sa ovakvim šturim predznanjem.
Каква врата, какво разгаћивање, шта причаш ти, вода на коју воденицу, о чему причамо уопште?
Vrata konflikta na Bliskom istoku, razgaćivanje tebe koji ulećeš u priču kao slon u lusterdžinicu, ako ti voda na vodenicu nije jasna e jebi ga onda.
Као што рекох заболе ме за конфликт, само сам питао који је смисао твог усиљеног интереса за тај конфликт.
Nisam rekao ali da ponovim - istina.
Да ок
Istina je važna, nadam se da bi se složio.
Problem sa istinom je nažalost subjektivnost iste.
Нормално
Ајде трампе бацај атомске да се зарати да помремо