Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
glup si tebra cevu jebu te jese kako oce jer se pozivas na dokumente vredne pišljivog boba, koga jos boli kurac za stari zavet i šta je tamo zApiSaNo
Dovoljno ti gledas moderne procese i tokove para i interesa i sve jasno. A to što je neko mudar ne znači i da su mu namere čestite. Ili da je opravdano genocidašenje-jer mudrost. Jedes koser govna bukv
A da, vidim sad.
Ima veliki nos.
Jebote rekao bih i Tramp da je Ješa po svemu ostalom što mi napisa, ali nos ga spašava.
Slabo Čevu vladaš religioznom materijom baš, priznaj da nisi čito knjige :D
Mene sigurno ne, kao anti-teistu.
Ali pripadnika abrahamskih religija ima, evo prolete baš sad Melkor, tu negde lrkuje Ivica i ko zna ko još… nemoš ih ignorišeš, ja osećam dužnost da u unesem u njihove živote svetlost saznanja i pokažem im pravi put.
Da dovedem konja do potoka, štos kaže.
Ovo za boga nema šta da se slažemo ili ne slažemo, stiže ekstremna količina Alaha u Evropu, a sa njegovim vernicima nema pregovora naravno, to ne namerava da se asimiluje, naprotiv. Ako ćemo pošteno, izlepšaće se Engleska i Nemačka, prorediće malokrvne džindžere i Švabe, a i krv će da im se oplemeni kad ih dovate bramaputranski i beduinski trsitelji.
kao komunistu, jer i u to su te ješe ubedile da treba da veruješ i nasilno ti napakovali. A pozivaš se na njihove svete spise. Diletant klasični haha
Nisam završio teologiju, za razliku od nekih iz moje porodice. Možda zato što nikad nisam ni počeo :)))
Mislim da znam ponešto, slobodno udri. Volim da igram šah iako uglavnom igram sa boljima pa jelte gubim.
Hvala Slobi i žvalavom što su nas ukopali na max. pa se kozojepska plemena ne naseljavaju kod nas, već odoše gore da nam sjebu dušmane umesto nas.
Već su krenuli sve živo da sjebavaju tamo, a i domicil im pomaže u tome, tako da će još malo kojekakvi Celtovi krenuti da se vraćaju ovamo pa ćemo se i mi malo podići. Sve to dobro.
Jos misli avg ateista/komunista da je pametan jer se resio balasta hriscankih relikvija, u midtajmu krpi zavetnim ješama dupe gde god stigne
Ozbiljan lol i malfankšn
ovo je velika istina ali nikad ne potceniti moć istih da preuzmu migrante uz nadoknadu, a tu su i nepalci, filipinci itd itd
Ne treba se zavarati tek tako, jer smo i potpisnik tog migrantskog govneta
Cara koji još ne shvata da su komunizam i fašizam religije ala bilo koje druge.
Nema dovoljno vune da se prevuče preko mojih očiju.
...I Turcima koji su nas sačuvali od vatikana, inkvizicije, spaljivanja na lomačama i jednom rečju sveopšteg pokolja.
Jes jaka ti religija, i jednu i drugu ti podmetnili jevreji da bi se sam proglasio zvanicno za kurac
U jbt Melk što mračiš toliko, msm ne znam stvarno, nije me put naneo u Evropu već 10 godina… na kraju Jevreji uvek spasu stvar, drš se brt.
Fašizam je kult, komunizam je Hrišćanstvo, samo bez Boga i Hrista. Čovek kao vrhovni, ljudi kao braća, svi jednaki, drugovi, braća...Ništa bez Boga ne može da traje, sve se izdegeneriše i propadne na najjadnije načine. Muškarci krenu da se prže krekom i seku sebi kite, ugrađuju pidžge, žene ne budu više žene već nešto drugo, deca se ne rađaju i jednom rečju ne izlazi ti se više na ulicu među taj svet.
Znam neke celtolike uspešne ljude iz Au/NZ koji su se vratili u poslednjih 5 dina, svi su u fazonu brt sve više i više isti kurac bilo gde da si, Elone kaće ti stanovi na Marsu više, reaguj.
ali mozes da kenjas na netu sto kod kozojeba nema da radis
Evropa Čevulijan može da se samojebe u dupe. Nema više odakle da otima, tj. ima al sad imaš i Kinu i Rusiju koje otimaju sebi, a nisu se skrljali kojekakvim imbecilnim odlukama. U jebenom Birmingemu imaš manje od 50% Engleza trenutno, u Londonu Englezi praktično više ništa ne poseduju, Francusku i kojekakve druge Belgije da i ne pominjemo.
Evropa je redit u rilajfu, bukvalno. Barem onaj zapadniji deo, sem Poljske.