U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Aha, kapiram.
Zato svaka teokratija cveta i teče med i mleko.
odreko se boga - štuje mudrost staaaari zavet
Ukratko chewara
Nije mi jasno da se toliko trigerujete na džu manipulacije dok Jevrejčini Isusu ljubite skute, odbacujete Stari zavet kao nužno zlo a vozdižete drogirane baljezgarije “proroka” Novog kao neku neosporivu istinu.
Mislim - ti koji su to pisali, (tačnije - ono što je crkva propustila kroz cedilo u političke svrhe) su bukvalno bili izbeglice lvl Gaza danas, kiseli, gologuzi i sakati.
Evo Melk je čkolovan, mož da opiše okolnosti pod kojima je napisano Otkrivenje. I lokaciju.
Spoiler alert - pećina.
Jebeni nelečen mentalni bolesnik u pećini proriče Otkrivenje.
Važi.
Zvuči kao kafanska heroinski-ubrizgana tuča u džez klubu prilikom potpisivanja ugovora za ploču pred živu svirku u Čikagu pedesetih.
Pečati, trube, haludže, ferka epskih proporcija, ko živ ko mrtav i na kraju Džu sedi na prestolu i sve je najzad kako valja i trebuje.
Ja da sam pisao dodao bih da Kit Džeret svira bis na kraju. Barem bi nešto zaista bogougodno pokušalo da spase ideju.
Moraš čitaš knjige, i moraš razumeš knjige. Moraš da se zapitaš kako to da je, u moru tadašnjih religija i kultova, rimskih, persijskih, ovih i onih...Gde su hiljade bogova imali svoje hramove i gde su vračevi i magovi bili najnormalnija pojava, opstalo (i raširilo se) jedino učenje koje je propovedala šaka nepismenih, odrpanih seljaka i ribara, jer zašto bi iko obraćao pažnju na tu ubogu guliju. Zamisli jevrejska nepismena gulija, gola i bosa, odlazi kod ponositih, civilizovanih Rimljana i Grka i ovi uzimaju njihovo učenje. Bogati se odriču svega i biraju da spavaju u pustinji i jedu skakavce. Mora da su ti ljudi ipak činili velika čuda, jer reči su uvek bile krajnje jeftina roba.
Boga i čoveka što se tiče tu je stvar krajnje jednostavna - veruj u mene, nemoj imati drugih bogova i zahvali mi se s vremena na vreme, jer realno uvek imaš na čemu. Ostatak su hipi sranja koja zagovara i zastupa i sam vrli Čevulijan, nemoj budeš govno prema drugima, nemoj otimaš i ubijaš, pomozi ako šta možeš, saslušaj, posavetuj, ako ne vredi nemoj ni da osuđuješ, jer svakome je život patnja i šta ti znaš ko kakvu muku nosi i odakle dolazi. To je Hrišćanstvo u svojoj srži, ne mogu da ti sažmem više od toga.
melke lakše malo imaš hc jevro-komunistu pred sobom tu ni peranović ne pomaže
a i čini mi se je negde napisao ranije da ima jevrejske krvi, neka povezanost postoji dal krvna ili sa ženske linije pa mora da trpi.
Ne brani se neodbranjivo bez lične motivacije, uvek ide tako.
Naravno da pomaže, Čevu je hrišćanin do srži, samo mu je crkvena religijska mašinerija ogadila celu priču do maksimuma, kao uostalom i većini ljudi. Da je čitao knjige znao bi koliko taj isti Hrist upozorava ljude na sveštenstvo i objašnjava im kakva su to govna u velikom broju slučajeva. Čak kod Jezekilja u Starom Zavetu imaš deo gde ga u utvari vode u hram, da se uveri kako ovi čak i tamo vrše kojekakve gadosti tipa pedofilija i drugi svakakvi užasi.
veru u hrista mu ogadilo sveštenstvo a veru u cioniste mu nisu ogadili genocidaši. Nema tu ali. Ako si se odrodio od religije onda se odričeš od svake jer nalaziš viši nivo sagledavanja stvari, a ne fazon evo jevreji su mi kul jer imaju uticaja i štampariju novca, znaju kako da manipulišu i spletkare, prihvatam njihove svete spise i sve što oni rade je do jaja. Malo više retardirano.
*osim u - a i čini mi se je negde napisao ranije da ima jevrejske krvi, neka povezanost postoji dal krvna ili sa ženske linije pa mora da trpi.
Šta znam, oduvek sam voleo da čitam. Objektivno moš se oceni šta i koliko sam čitao.
Ali koliko sam “razumeo” je, složio bi se - krajnje subjektivno?
Ko je prava osoba da donese taj sud?
Ima Klaus Švab neke zanimljive propozicije po tom pitanju. Ceo svet kao jedna celina, istražuje Vaseljenu, u miru.
Jer ima samo jedan sudija.
haha, evo kune se sad u rimski klub. Dobro nisi onog homića hararija pomenuo
Idealan svet kroz cheovu prizmu:
-jedan svet
-jedna vlada
-na čelu sveta jedan jevrej razume se
reklo bi se čist nacizam
Ti si prava osoba da doneseš sud, naravno. Al moraš prethodno da se zapitaš zašto i danas imamo onako javne i glamurozne satanističke rituale svako malo, tipa otvaranje Gotard tunela, igre komonvelta u Birmingemu ili otvaranje olimpijade u Parizu. Ultrarituale po Americi da i ne pominjemo.
Kao što rekoh - ne. Nažalost.
Ja sam samo wannabe Džu lol
neku povezanost si napisao ranije sećam kada je krenulo sve ovo oko gaze, al ne može to da se nađe jer je kajtez izjevrejisao sait
Napisao sam samo da imam musli babu s kevine strane, s ćaletove jeste bio Džu drugi muž njegove keve ali nisam ga nikad upoznao, nisu imali dece, inače od ostalog do drugog kolena krvno 50% pravoslavci i 25% katolik, evo ti pa nadji načina da bacaš grudve.
Znam da te zanimaju te stvari jer ti izgledaju bitno.
haha, evo kune se sad u rimski klub. Dobro nisi onog homića hararija pomenuo
Idealan svet kroz cheovu prizmu:
-jedan svet
-jedna vlada
-na čelu sveta jedan jevrej razume se
reklo bi se čist nacizam
Citat tatic ajukurac.
Dobro, sledeći put ću da pojačam očiglednost sarkazma za 10%, da vidim hoće li da pomogne.
ovo
da permutovo sam nešto al znam da ima neka wannabe leneja
...Imaš npr tu jako zanimljivu "teoriju crvenih zastava" (rajh, sssr, Kina i zaboravio sam koja je četvrta) gde ti čovek dosta potanko i ubedljivo objašnjava kako je DSR i period iza njega bio ništa drugo do golemi satanistički ritual, prolivanje krvi. Staljin je npr pobio više ljudi nego što su hitlerove odluke stajale života (kako vojnika tako i civila), čak je pobio više Jevreja nego ovaj. Kineski komunizam satro milione ljudi na razne načine takođe. Tito, hića, staljin, trocki i Frojd svi živeli u Beču u isto vreme, staljin išao za sveštenika pa se predomislio, hiću izguralo društvo tule, kasnije ananerbe (koje je ovaj iz nekog razloga desetkovao tamo negde četres prve). Zavisi kako želiš da gledaš na stvari. Čitav folklor i hijeraldika trećeg rajha su ultraokultizam naravno.