Predsednički izbori USA 2024.

1. I nije ga bilo kako se prikazuje, najveca zrtva bele rase rujani sa 20+meleona, srbi i ostali sloveni bele rase platili cenu jevrejskog globalizma i kmecanja haha

2. chevara da ti olaksam dalje postovanje, meni bukv ješe samo nesto gora žgadija od hamasovaca. Izbacio si dvaes postova gde mi to inputiras kako branim hamas. Zato sto si ostrasceni mejmun al nisam teo te prekidam lol

3. Hamas mora da postoji kako bi mogla da se gura priča da sa ovima nema mira, dogovora, civilizacije i treba ih raseliti, istrebiti, jer su pretnja mirnom divnom Izraelu itd. Kada bi se hamas i rasformirao, Izrael bi napravio nešto novo, samo isto.

4. Ako nema genocida u Gazi, nije ga bilo ni od strane 3. rajha nad Jevrejima.

Ma njemoj.

3. rajh je sistematski i realno ničim izazvan prvo koristio Jevreje kao žrtvenog jarca da bi doveo svoje populiste na vlast kada je video da se stvorilo plodno tlo za mejk džrmani grejt agen dvadesetih i tridesetih.
    Onda kad se taj pristup pokazao uspešan iznad svih predvidjanja, Jevreji su bili najpre stigmatizovani, pa dehumanizovani, pa im je oteta imovina, pa su bili strpani u getoe, pa su bili korišteni kao robovska radna snaga i pokusni kunići za Mengelea, pa su na kraju u panici kraha te predivne ideologije ubijani na industrijskoj skali.

Za razliku od toga - itekako izazvan po ko zna koji put i nakon desetog primirja iz kojeg je Hamas uvek samo još više stezao svoju gnusnu šaku oko vrata žitelja Gaze i lajao sve jače i jače da Izrael nema prava da postoji, MOSAD shvata da je kratkoročno bolno ali dugoročno najbolje za sve upletene stranke da se napravi red flag i da se gamad zauvek pobije.
    E sad - što je taktika Hamasa krajnje kukavička, što se kriju medju soostvenom decom i ženama i bolnicama i školama naravno da tu specijanu vojnu operaciju čine izuzetno teškom.
    Medjutim - Izrael neprestano upozorava civile da se evakuišu kad treba da se izrši napad na militante. Šalje humanitarnu pomoć. Jeste - zatvara sad populus u logore, ali ne da bi ih izrabljivao da prave šinjele i čaure za IDF, niti da vrši medicinske eksperimente nad njima, niti da ih lišava lične imovine, nego da isfiltrira ko je civil a ko je militant i da onda civilima ponude da odu. Hotel od pet zvezdica u poredjenju sa 3. rajhom, složio bi se.

To što bukvalno ni jedna arapska zemlja do sada nije htela da prihvati palestinske izbeglice govori o tome koji je Hamas rak.
    Nada je da ako se isfiltrira Hamas da će to da se promeni.
    A Gaza ode, jebi ga. Previše puta su zasrali i pucali sami sebi u nogu, mora da se plati neki ceh.

5. Arapske zemlje prihvatale Gazane ranijih decenija, i to nije dobro prošlo. Nema veze sa hamasom (koji tada nije ni postojao lol) koliko sa činjenicom da je naseliti tek tako gomilu ljudi na tvojoj jednoj teritoriji komplikovano, u svakom pogledu i smislu. Nemamo šta da raspravljamo, Izrael je stvorio konc logor na otvorenom koji postoji jako dugo vremena. Dopeljali su se tu iz Evrope, naselili bez da su ikoga pitali i odmah se zacarili, pozivajući se na spise stare četri iljade godina koji ovima ništa ne znače. Direktno su odgovorni za razaranje Iraka, Sirije, Libije, Jordana i svega okolnog. Nemoj da se pravimo ludi, rade sve isto što su njima radile Švabe samo u manjem obimu. Bukv. isti program imaju kao hića i rajh, da su i ubermenšn i žrtva istovremeno, i jedne i druge izgradila i naoružala Amerika, i jedni i drugi terorišu i satiru sve okolno. Vrv im je i sudbina negde ista.

6. melkor, pozivate se jako puno na razumevanje situacije, i jasne granice, a nesto mi mnogo vadite naftalinske stavove, tipa:

Dopeljali su se tu iz Evrope, naselili bez da su ikoga pitali

mislim, mozda gresim, al velika vecina porekla danasnjih izraelaca (onih prvih) vuce iz rusije - oni sto pobegli od carskih pogroma, socijalisti prvi. pa otud i kibuci i sve to.

a onda posle, pa vecina vuce poreklo onih koji su proterani ili pobegli upravo iz muslimanskih zemalja, sa mediterana, egipat, irak, jemen, sirija itditd. iran. oterani. pobegli, stagod. imalo je bar milion jevreja po muslimanskim zemljama. sad ostalo par njih. muslimani kazu "pa eto, napravili ste zemlju, sami otisli" jevreji kazu "jesu kurac sami"

ima i iz zapadne evrope, ali ne vecina. oni su imali laksu opciju amerike umesto pustinje dole.
    ko sto na pocetku rekoh, crno/beli odgovor tu nece nadjes, osim ako ne dodjes sa prezvanim stavom ko cara pa samo trazis primere.

7. pa sto su terali majmune

3. rajh je sistematski i realno ničim izazvan prvo koristio Jevreje kao žrtvenog jarca

jadne jaaadne ješe, ne može to biti genocidno nikako. Siroti odabrani narod

8. ali naravno, nista od ovoga ne opravdava cinjenicu da se pretvaraju u ono od cega su bezali, sa izgovorima "pa i oni su".
    nemos se pravis da si civilizovan i iznad toga, samo zato sto imas modernije metode da radis isto.

9. PrEtvArAju

Oduvek su bili genocidaši, bez njih wwii bi bio nemoguc a hitler nikad ne bi nastao. Vole da žrtvuju svoje jer ni oni nisu svi isti ali dobra strategija kako se nečasno bore

10. uuu ode ti u full nazi.

doladis sa right wing sranjima, scuo? to je za tupave amerikance, nije za tupave srbe.

EDIT: alt-right, anon, jebem li ga sta bese vec, white power. probaj da utuvis u glavu, ti nisi "white". to nisu tvoji, gutas propagandu protiv tebe.

11. menjas teze, nacisti su finansirani sa volstrita preko jevrejskog lobija

i zanimljivo kako belci nemaju muda sebe stave u prvi plan, el im neko reko da ne smeju...minvajl kozojebi rade sta oce de oce

12. levica bukv unistila evropu kakvu smo poznavali, i to trajno moz se reci.

I opet razume se preko jevreja i razjebavanja hriscanskih drzava

13. brate imas konzervatizam... i imas to sto ti gutas. nije isto.

14. imas judejo-hriscanstvo sa akcentom na judeo, ono o cemu cevara prdi kao o nekom dostignucu lol

evo upalite tv toetai uspeh hriscana levicara de sve rade kako im ješe kazu. Celokupna globalna politika je njihova gde su kojekakve cevare, celtovi i slicne open mind ljudeskare bukv korisni idioti. I drugosrbi razume se

15. Nisi Celte čito knjige, ne kažem ovo u pogrdnom podjebavajućem maniru. Pogroma nad Jevrejima bilo jako mnogo poslednjih 8-9 vekova, prvi logor za njih postojao još (mislim) u Firenci, tamo negde u 13. veku. Nemci ih žive palili u hiljadama na trgovima, jer su "zatrovali vodu i izazvali kugu". Nema ko ih nije satirao. I opet se nisu nastanili na teritoriji današnjeg Izraela, već bežali u Ameriku, Kanadu, Australiju, kojekuda.

E sad veliko je pitanje koliko su to, još uvek, baš Jevreji, jer zajebi me priče da se nisu mešali. Ako te ne mrzi možeš da kopaš koja su prava imena najviših jevrejskih zvaničnika

Ariel (Arik) Scheinerman (later Sharon) was born in Kfar Mala

Benzion Netanyahu, born Benzion Mileikowsky March 25, 1910 – April 30, 2012)was a Polish-born Israeli encyclopedist, historian, and medievalist. He served as a professor of history at Cornell University.

To sve živi pod lažnim imenima, jer prava zvuče baš fejk, kao što su i oni sami vrv fejk Jevreji. Ali bitno da oće da podignu treći solomonov hram i zakolju crveno tele, za šta se uveliko spremaju i teško da će ih, po svoj prilici, bilo šta zaustaviti. A treći hram im treba da bi tu ustoličili antihrista i proglasili ga za cara, bukvalno.

16. melke de je veza sa okultnim zajednicama, masonima i sličnom zakulisnom žgadijom

17. Ovo je jevrejski (cionistički ili kakav već, bemliga narativ)

https://www.youtube.com/shorts/WH7LItpE0dg

https://www.youtube.com/watch?v=CZ7zt5wMmbY

I rade na tome hardkor dan noć. E sad što se tiče hrišćana, a vala i muslimana, nakon toga treba da krenu kojekakva sranja i na posletku se tu antihrist proglašava za cara, onda kreću opet sranja, pa kreće bude dobro, pa kraj cele ove sansare i povratak Hrista. U principu biraj šta oćeš i šta te zanima, al bez obzira na tvoj stav - da, Jevreji ovu celu priču doživljavaju najozbiljnije moguće i rade na njoj pun gas.

18. Ova priča oko hrama je od ono baš retkih gde se slažu i Pravoslavlje i Katoličanstvo i Islam, već vekovima, u Pravoslavlju (tu sam čitao detaljnije, ovamo dalje ne) imaš čitavo objašnjenje da će taj neki budući car biti potomak kurve, a ova opet potomak druge kurve i tako ne znam koliko generacija kurvi, ne znam zašto će se sam vrag nastaniti baš u njemu, kako god, treba svi živi da odu tamo da mu se poklone, neki patrijarh će skontati da ima kandže umesto noktiju i izvaliti da je vrag odneo šalu, tu treba koliko znam da ga pogube itd. Potražiću pa ću okačiti. E sad ponavljam, to što si ti Čevu, Cara ili Celt je Jevrejima nebitno, spaliće čitav svet ako treba da bi podigli taj hram i odradili šta su već zamislili.

19. Evo ovo ti je najkraće moguće, da te ne smaram. Malo je balkan info LOL, ali to je to u suštini

https://www.youtube.com/watch?v=oCt6_VMetXI

Imaš te neke kojekakve okultne zajebancije ne tako retko, ovo na primer iz negde mislim osamdesetih

https://www.youtube.com/watch?v=4AJjdqQzvOc

20. Melk - sjajno si to sažeo i slažem se sa svime.
    Jer sam počeo da čitam knjige, kao što si mi preporučio :D

Ima ta ultra-ortodoksna fakcija u Izraelu, najjače je što su izborili da ne moraju da idu u vojne, kao mi smo duhovni čuvari, nismo mravi-ratnici. I imaš slično tako ajatole u Iranistanu.
    I onda imaš sve ostale, većinu, koji su normalni ljudi. Kao cara. Žive, u se na se i poda se i mogu da kenjaju po internetu bez posledica ako ne žive pod čizmom teokleptoktratske diktature.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.