Predsednički izbori USA 2024.

1. https://ichef.bbci.co.uk/ace/standard/1920/cpsprodpb/cb68/live/2198d5f0-d419-11ef-87df-d575b9a434a4.png

i nikad ne zaboravite da su i srpske bombe ovo rokale u fazi otete države od strane narko kartela koji razume se zdušno podržava evropska unija, makron i ostala jevrejska žgadija

2. sta bre vise kenjas, napisah ti malopre:

mislim da je ono sto izraelska vlada i vojska radi trenutno u gazi definitivno pogresno i za debelo istrazivanje i jebem li ga koje posledice. radi sa tom informacijom sta hoces

kakvo relativisanje vidis ovde?

3. a jesi vala laloski seronja sto prdi i mirise sopstvene prdeze jebo te zamlacenog

4. brt koja je razlika na skali od "ono sto izraelska vlada i vojska radi trenutno u gazi definitivno pogresno i za debelo istrazivanje" do jasnog ravnanja terena bez obzira na posledice u svakom smislu uz maksimalni egzodus svih slojeva stanovništa a u prisustvu zanemele međunarodne zajednice koja se pravi luda

Licemerno poprilično, čak može da se kaže da je sračunato i dogovoreno. Bez većih problema.

5. nemas ti more pojma ni o cemu, samo prezivas stvari sa interneta koje smo svi videli i dodas poneko "bukv", "def", "lol", "jbt" i tako to.

da sam cuo jednu orginalnu misao jebeno od tebe bilo bi dobro.

6. nemaš muda priznaš očigledno celtaro, to smo videli i za vreme koronke. Čekaš zvaničnu preporuku onda se time rukovodiš toeto fabrika dnevno izbacuje hiljade takvih kvazi neutralaca na sve strane

7. sličan i jovor dao odgovor, fazon NekE greškiCe sU priSutnE na TereNu nemojmo se zamerati ješama oni su nam bliski saferovali smo zajedno kme kme

minvajl prisustvujemo live genocidu već 2 godine fazon pod medjunarodnim pokroviteljstvom (zapadnim razume se). Al koga boli kurac, kada islamisti sjebu neki šarli ebdo onda se skupi sva prozapadna žgadija da kmeči i oplakuje nemilice danima

8. kakve bre greskice, sravnili sa zemljom celu gazu trazeci satro hamas. to je ono povrsinski sto ti samo vidis i sa tim se slazemo.

ono gde ja pocinjem da se razdvajam od tebe je kad krene da se trazi krivac za sve to. ocigledan je vojska. onda onaj ko je dao naredbu itd... ali tu ima dubine jebeno u koju iskreno ne umem da udjem i samim tim kazem da misljenje nemam.

ti vrv nemas ni 2% strpljenja koje je potrebno za tako nesto. ti me i ne razumes sta kazem.

9. za coveka koji u stanju da bez problema kaze to rokaj po ukrima, kad rusi krenu redom da ravne zgrade i kuce civilima, mnogo mi moralises nesto.

10. aj dobro si poceo sa ovim

kakve bre greskice, sravnili sa zemljom celu gazu trazeci satro hamas

ovde vec kenjas

ono gde ja pocinjem da se razdvajam od tebe je kad krene da se trazi krivac za sve to. ocigledan je vojska. onda onaj ko je dao naredbu itd...

ne radi se krivcu nego se radi o izvršenom delu. Krivac moze da ti bude sam bibi jer treba u zatvor svakako, moze da ti bude krivac skrivena agenda koja sada nasla svoj kanal, može krivac da ti bude kolektivni zapad, nato pakt, satana nije ni bitno do kraja. Delo je genocid live 21.vek toeto

11. za coveka koji u stanju da bez problema kaze to rokaj po ukrima, kad rusi krenu redom da ravne zgrade i kuce civilima, mnogo mi moralises nesto.

nikad nisam rekao da treba da se roka po ukrima, po zelenskom i nato sponzorima da (isti ovi što guraju izrael).
    Najveća nesreća tog rata je što jopet ginu pajsad sloveni sa obe strane. Dakle naši. (a i tamo žvalavi šalje municiju)

*doduše za ukrajinu gine i gomila plaćeničke žgadije, al ima toga i sa rujanske strane

12. Ajde šta se džapate više, viž da su Trampa stisli da objavi epstajnovu listu konačno, i neće da se ugase.

13. I mask ga se odreko oće pravu novu stranku, treću, kakva demokratija jbt. Sloboda amerikama

14. ova prica oko epstajna je gokurac, jfk junior se vratio na scenu i prepustio kanditauru el mu obecali istragu oko matorog kenedija i vacina, za sada nista samo neki sitni koraci pocelo oko price o živi u vacinama i masovnoj trovačini, vrv kapiraju da namagarče majmuna.

Obj izjebo je trampaleo amere na max (seseljuga fazon) jer kad je dočo na scenu pokazao da je klasik jevrejska fufica iako se cima da glumi neutralnost fazon rešiće sve ratove nezadovoljan je putinelom. Danas mu dao 50 dana ultimatum da se sredi ili će da prži novi krug sankcija rujanima haha

15. https://www.bbc.com/news/articles/cpwqpdy00w2o

Šalom.

Evo ti caro odakle ti vučeš vesti, znači bukvalno si upao u vrzino kolo džihadističko-marksističke propagande, jedino što te vadi na originalnosti je da si nekako uspeo da na sve to nakalemiš rehabilitaciju nacista i pišanje po grobovima sopstvenog naroda. To su neki obrasci opšte kulture, koje ako ti roditelji i okruženje ne ugrade do sedme godine - nikad nećeš da naučiš. Tipa kad se rukuješ s nekim uvek ustani, nikad nemoj da uzmeš poslednji komad piletine kad si u gostima itd.
    I to izbija iz svakog tvog posta - škrgutanje zubima, niske i detinjaste uvrede na račun svojih sagovornika, guranje stavova koje guraju woke libtardi i soroševci, trandže u arafatkama i bela levičarska adolescentna srednjje-klasna buranija sa zapada.

Tipična botina Zorhana Mamdanija, pišaj po judeo-hrišćanskim civilizacijskim tekovinama dok se iz petnih žila trudiš da pravdaš veoma čudan koktel Hamasa, Hitlera, Pavelića i ostalih srbosjeka.
    Ali dobro, svako malo ta anti-jevrejska beštija promoli još jednu od svojih ružnih glava. I svaki put je jevrejska mudrost saseče.
    Žali bože samo sve propratne štete. Ali dok god braniš goreopisane stavove krv nevinih u Gazi je na tvojim rukama.

16. Ovo što celt kaže - postao si everidž zapadni libtard. Kolotečina ona najgora - kud svi Turci.
    Zev.

17. gojime lakše malo, idem sad ja da spavam lol

18. Ako nema genocida u Gazi, nije ga bilo ni od strane 3. rajha nad Jevrejima.

19. Boriš se protiv Izraela do poslednjeg Palestinca.
    Kako možeš mirno da spavaš?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.