Predsednički izbori USA 2024.

1. Zajebano je to područje

Zajebano jer ima nafte i jer su ovi naselili Jevreje sa temua, u suprotnom, taj region bi odavno živeo u kakvom - takvom miru, kao uostalom i svaki drugi region.

2. takoe je melke samo slobodna umetnost ima vrednost majku im jebem ruke su im krvave

3. Meščini da nafta tu možda i da kažemo ima neke veze, uglavnom vezane za dinamiku.
    Ali teritorija je broj 2.
    A HRAM broj 1.

4. ruke su im krvave

Pa jesu. Čovek koji ima talenat ima ceo svet, zapamti to. Čovek sa talentom a bez love i čovek sa masu love a bez trunke talenta su dva ljudska bića sa najmanje dodirnih tačaka i mogućnosti za bilo kakvo međusobno razumevanje.

5. Ode ti daleko melk, stop melk philosophy, prepustimo chevu i cari da se mačuju na svom terenu dok chevu ne ode da spava (saće ponoć na novom zelandu)

6. koliko sa činjenicom da je naseliti tek tako gomilu ljudi na tvojoj jednoj teritoriji

Važi.
    Za to vreme u Izraelj dolaze milijuni Izraelja iz celog sveta.
    Svi govore različite jezike.
    Svi slave drugačije svece.
    Svi koriste različite vrste soli.

I svi nadju zajednočki jezik.
    Jer - CIVILIZACIJA.

7. Na kao ovi plidui što po gugl’rtu ganjaju zalaske sunca i dojavljuju kad bi ko trebao da nanki.

8. Jer - CIVILIZACIJA

Jer trpanje para u dupe moj Čevulijan, daj bre nemoj da me zajebavaš sad ovde. Zamisli nasele ti milion i po Hrvata u Šumadiju jerbo hrišćani, isti jezik boja kože sve, i očekuješ da se tu svi sažive i tamo su kuće od čokolade. Ne verujem šta čitam.

9. Jel iko mozda pomislio da nas chevu troluje, ono da je u najmanju ruku neutralac po pitanju tog izraelsko-palestinskog sukoba pa je iskoristio priliku da nas malo zajebava na saljivom sajtu

10. el iko mozda pomislio da nas chevu troluje

ja u dva tri navrata ovaj rad

https://www.tiktok.com/@reactionbalkan/video/7327300327772900614

11. Jel iko mozda pomislio da nas chevu troluje, ono da je u najmanju ruku neutralac po pitanju tog izraelsko-palestinskog sukoba pa je iskoristio priliku da nas malo zajebava na saljivom sajtu

Jes vala i ja kad pogleam - zašto?
    Nije da je opet polomio neku kost pa ima vremena, ali ga sramota da prizna.

12. navijao je cevara za ovo okad je pocelo, za njega su ovo prave vrednosti talmuda

13. ma to su se hamasovci prerušili da ogade svetu mile drage ješovane

14. Usled novonastale situacije i poslednjih saznanja, moli se moderator administrator vlasnik sajta Kaizen da nalog Che-Vu preimenuje u Che-Džu, ili Che-Jew, kako nađe za shodno da je pogodnije. U moje lično, a verujem i u ime ostalih autora, unapred hvala.

15. Zasp’o vam je Chevara (2:10 ujutru)