Tako da, ja da sam tamo 5.11. glasao bi za Kamalu.
Nažalost nemam pravo glasa, kao ni u Srbiji. :D
хаахахахахахха ал јбт јова који пише саопштења од 100 реченица и даље не схвата карактер људи који владају ал добро труди се ипак чита на нету лови информације можда за 30 година схвати све
Klasican jovorizam, 800 recenica, ocekujes neku filozofiju ili makar detaljno proucenu temu, a na kraju obicno saceka neki najbejzik NPC zakljucak koji se mogao napisati u 10 karaktera
tesko ces odrazati demokratiju medj mejmunima, evo pariz vcrs 45k pandura za ocuvanje demokratije
nije to za svakoga posebno kad ti 2 meleona migranata u godini ili kako vec uleti u sad preko grane. ajde ti njima demokracki objasni da ne smeju. i sto najgore nema tu nekog povratka bez nekih novih hitlera i sl
jedna partija i cepaj, napravis kompeticiju kao u komunizmu i onda nema raznoraznih blejaca u vladi i koalicija raznoraznih vulina zavetnica i mejmuna. nek se kolju unutar partije
ovo sa demokratijom gde se fazon narod nesto pita teska blejana svuda u svetu
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Za koji mesec jovo kači story iz Washington DC #love2travel #tastysandwich
Samo ću ostaviti ovo ovde
Nažalost nemam pravo glasa, kao ni u Srbiji. :D
хаахахахахахха ал јбт јова који пише саопштења од 100 реченица и даље не схвата карактер људи који владају ал добро труди се ипак чита на нету лови информације можда за 30 година схвати све
Klasican jovorizam, 800 recenica, ocekujes neku filozofiju ili makar detaljno proucenu temu, a na kraju obicno saceka neki najbejzik NPC zakljucak koji se mogao napisati u 10 karaktera
Јоворизам хмм ај нека неко то дефинише ео мујо је дао делимичну дефку
definish
A jbg ja mislim da kapiram kako jovor gleda na te stvari, demokratija na prvih 500mesta posle sve ostalo...kakva god ona bila.
tesko ces odrazati demokratiju medj mejmunima, evo pariz vcrs 45k pandura za ocuvanje demokratije
nije to za svakoga posebno kad ti 2 meleona migranata u godini ili kako vec uleti u sad preko grane. ajde ti njima demokracki objasni da ne smeju. i sto najgore nema tu nekog povratka bez nekih novih hitlera i sl
Caro kako prodje brics games lololo
Јоворизам хмм ај нека неко то дефинише ео мујо је дао делимичну дефку
https://vukajlija.com/jovorisanje/749215
Na forumu na forumu ljutog jovorisanja
Odlicno pliduu za 5-6 leta oi ce u zaborav igrace se samo briks
хахахах плусиро сам ово каменофриле ај профе бирај ово
хоћу да кажем плусирао одавно ал тако ја то радим дам плусеве најновијим ал не читам
Vidim trampaleu izraslo novo uvo nema nikakve stete nema zavoja repariro se ko gustar
ко енглеска краљица која се претвара у гуштере кад оде у вц
есте испратили хапшење оног вође картела и то у ТЕКСАСУ
јок и није предизборни трик
evo kaže za 4 godine neće se morati glasati:
https://www.reddit.com/r/Defeat_Project_2025/comments/1ed58vu/trump_you_have_to_get_out_and_vote_you_wont_have/?share_id=NAjy28cvV9BM7jTufC6bZ&utm_content=1&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_source=share&utm_term=1
Da li to znači ukidanje demokratije i izbora?
Takođe interesantno je da li kaže "I'm a Christian", ili "I'm not Christian"... malo je nejasno.
ovo oko izbora treba ukinuti svakako
jedna partija i cepaj, napravis kompeticiju kao u komunizmu i onda nema raznoraznih blejaca u vladi i koalicija raznoraznih vulina zavetnica i mejmuna. nek se kolju unutar partije
ovo sa demokratijom gde se fazon narod nesto pita teska blejana svuda u svetu
Ja sam za Kamalu, iako nije favorit. Možda se neko čudo desi, mada male su šanse.