Predsednički izbori USA 2024.

  1. Sve je iscenirano kad budem video trampalea sa pola uveta tada cu poverujem

  2. Obj de je macro snimak uveta

  3. A ovih par likova u publici su porokali da bi sve izgledalo uverljivo jer kakav je to zlocin bez zrtve

    A ovaj mali mejmun zrtvovan a ceo lajf vezbao gadjanje u uvo sa 150m i pogodio ubili ga da se ne izlaje

  4. hah trampaleo reko ako ga likvidira iran da ih pociste

    Klix: tramapelo oce pocisti iran

  5. Trampaleo odobrio bio atentat na onog nekog iranskog generala svojevremeno, sa njima se ne yajebava tamo.

  6. Ima ona neka teorija po kojoj Hrišćanstvo i Islam moraju da zatrate u jednom trenutku ono baš gadno, kako bi se ljudima ogadila vera...Ovo sa Iranom nije nelogično, zajebani su, jaki vojno, moraju negde ratovati pre ili kasnije.

  7. O tome je nešto govorio Boris Teodosijević svojevremeno... mada od njegovih prognoza većina se nisu ostvarile.

  8. Al fazon doce taj rat kad tramp uzme vlast i krece pajsad ww3

  9. Ta priča sa Iranom i Amerikom se greje već tipa 15 godina, sećam se kad ih je vodio onaj Ahmadinedžad ili kako se već zvao, da je tad još čitava frka ispala. Davno bilo, vukajlija još imala postere...Iran inače optužuju za ovaj rat u Gazi sad, kažu Izrael i S.Arabija bili jako blizu nekih istorijskih dogovora, što bi ove baš gurnulo u neki peti plan, pa angažovali hamas da napravi belaj. Nije nemoguće.

  10. Tramp da napadne Iran nije skroz isključeno, mada jako teško, Iran prevelik zalogaj, nemaju ovi vojske za tu zajebanciju.

  11. Sto bi iko napadao zemlju koja je, sto bi rekla tina ivanovic “ko tvrđava neosvojiva”, nebitan iran samo ispeglas ovaj sukob hamas-izrael i mirna bosna

  12. Zato što je Iran prevelik faktor postao tamo, ne vole Izrael i neće ga tu a Jevreji drže Ameriku, negde ukratko.

  13. Za koga si ti jovure, za demokrate ili ove desnicare?

  14. Pravo da ti kažem radi se o izboru između dva zla. Tramp se u prošlom mandatu pokazao kao miroljubiviji, i za Srbe je kao, bio malo bolji. S druge strane, njegova unutrašnja politika je vrlo problematična, a problematičan je i odnos prema bliskom istoku, konkretno Iranu i Izraelu. Takođe, nikako mi se ne sviđa kad se od nekoga pravi kult ličnosti i kad ga gledaju kao nekog spasitelja itd. Ne sviđaju mi se autokratske tendencije.
    Ako u Americi ode demokratija, onda lančanom reakcijom ode to u čitavom svijetu. U Evropi već jača Le Pen, AfD, itd...

    Ja sam za to da "establišment" (recimo demokrate) se malo dozove pameti po pitanju nekih stvari, npr. tih woke sranja, kao i odnosa prema migrantima (ne tako što će najuriti ljude, već tako što će povećati selektivnost u prijemu novih), ali da ipak oni ostanu na vlasti.
    Jer ova alternativa (možda griješim, možda tu ima dosta i nekih dobrih stvari), mi djeluje jako opasna.

    Onaj projekat 2025. nije nikakva teorija zavjere, to su oni sami napisali, ima zvaničan dokument na 900 stranica. Meni se to ne sviđa.

    Takođe, pokazalo se da ni sami demokrate nisu nešto pretjerano pomagali Ukrajini, tako da mislim da i na toj strani već postoji konsenzus da će se Rusima morati ustupiti neke teritorije. Rusi su se uspješno nosili sa Bajdenom 4 godine, pa će se vjerovatno nositi uspješno i sa Kamalom, ako ona dođe.

    Tako da, moj izbor su demokrate.

    Tramp bi možda na nekim mjestima smirio sukobe, a na nekim drugim ih može rasplamsati. Pritom Ameriku može transformisati na prilično negativan način.

    Tako da, ja da sam tamo 5.11. glasao bi za Kamalu.

    Nažalost nemam pravo glasa, kao ni u Srbiji. :D

"Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju."

Kurir | 20. Februar 2011.