Predsednički izbori USA 2024.

1. A pod džvaljom živi kekenda
    Svaka kekenda zaslužuje tačno onu vlast koju ima

haha nista gore od gasterbajtera, oni su sve po potrebi i prilici lol

2. leptejebo da si dana srbovo kosto jevrejises sloba bi vladao dan danas

3. Ču gastoz, pa ne vozim iz Klagenfurtova jednom u 18-ak meseci, kao tvoji kućni prijatelji.

Posećujem OKOLIŠ.
    Obilazim parohiju.

4. leptejebo da si dana srbovo kosto jevrejises

E, gde bi nam kraj bio.

5. Ču gastoz, pa ne vozim iz Klagenfurtova jednom u 18-ak meseci, kao tvoji kućni prijatelji.

pa naravno, ovi kontinentalni gastoz dingospowi ičli za parama napolje i da mogu nekad kućama a po nz, kanadi i tako to sreću trežili preko pajsad socijalnog programa opaaaaaaaaa

6. Da, tik pre tih sedamdesetih, pre gen z kmečavaca, koliko znam, (ako ne znam - ispravi me) - Arapi gube Golansku visoravan, pojas Gaze i SINAJ jebeni.

U retkom vojnom porazu Ješe vraćaju Sinaj.
    I neutralno vraćaju Golan.
    Egipćani osudjuju Gazu na smrt.

Grade zid.

7. Caro, imam drugara koji je na nz socijalnom programu.
    Njegov > tvoj.
    Može ode u mekdonalc i poruči ekstralardž, čak i da je sit.

8. lepo, zato se to i zove socijalni program, par godina krišom gledaš tv u špajzu al vredi jbg

9. bukv, čevara prva perjanica cionista koji od te priče neće dobiti ni ladna bureka, al će zato na saitu ostati prvi na večitoj listi nečastivih

10. O jebote, kad moram da crtam menkiju Cari:

Matori-bratori, kad pogledaš celu priču od početka, vidiš da je temelj problema baš u arapskim odlukama, a ne u nekakvom “večnom izraelskom zlu“. 1948. – UN ponudi plan podele, Jevreji kažu “može“, Arapi kažu „
    “nikad“ i odmah pet arapskih armija (Egipat, Jordan, Sirija, Liban, Irak) napada novoformirani Izrael. I šta se desi? Umesto “brisanja sa lica zemlje“, dobiju poraz i tzv. Nakbu – masovni egzodus Palestinaca, koji su delom otišli bežeći od rata, a delom ih njihovi sopstveni lideri pozvali da se sklone “dok se Jevreji ne reše“.

Egipat tada na kratko okupira Gazu. I šta urade za Palestince u tih 19 godina kontrole (1948–1967)? Ništa. Nema države, nema integracije, nema razvoja. Gaza im je bila tampon zona, a narod – politički adut. Jordan isto – prisajedinio Zapadnu obalu, ali bez ideje da od nje napravi palestinsku državu.

I tu je ključ – arapske zemlje nikad nisu imale jedinstven cilj osim uništenja Izraela. Kad to nisu ostvarile 1948, 1967. i 1973, Palestinci ostaju večiti pijuni. Kad god se priča o “solidarnosti“, Egipat i Jordan zatvore granice, Saudijci uplaćuju simbolične donacije, a ostatak arapskog sveta drži lekcije sa bezbedne distance.

A Izrael, koliko god ga ko mrzeo, u ovoj situaciji bar održava minimalne kanale humanitarne pomoći, infrastrukturu i koordinaciju, dok oko njega svi kukaju i slikaju se sa zastavama. Realno, kad uporediš – ko je tu stvarno radio nešto, a ko je samo pričao – jasno je zašto Gaza i danas stoji tamo gde stoji.

Sve ovo me podseća na kafanu – oni što najviše viču “brat, brat“ su obično prvi koji se okrenu kad ti stvarno zatreba pomoć.

11. Nakba deluxe paket. Egipat uleti u Gazu, drži je 19 godina kao parking za izbeglice, Jordan proguta Zapadnu obalu. A danas svi: „braćo, braćo!“ – braćo, a pustili ih da se podave čim su shvatili da neće biti lake pobede.
    Samo Hadži-Jusuf-Kara-Mustafa-Cara-al-Melkor, Zorhan Mamdani i Greta gorke suze rone.

Majk drop, ali sa jakim ledjima.
    Kano sinji Izrael.

12. temelj problema baš u arapskim odlukama

Ma taj rad maćori, nikako odluka Britanije i ostalih da tu izdeponuju gomilu nekakvih polujevreja iz Evrope bez da ikoga pitaju, i ovi krenu da maltretiraju domicilni živalj. E sad što su ljudi tu prethodno vekovima živeli u miru i slagali se sasvim lepo, jebigica.

13. nekakvih polujevreja iz Evrope

*iz rusije. I istih tih arapskih zemalja. Vecinom velikom

14. Da, Rusija, Ukrajina...

15. domicilni živalj

Reci ljucki - DOMORODAČKI.
    Palestina nikada nije postojala kao država, Izrael jeste. Kraj priče.
    Emglezi preuzeli mandat da mejmuni ne talasaju dok se gradio Suec, posle videli da su odgrizli više nego što mogu da sažvaću, obećali kule i gradove i Arapima i Ješama i onda kad su videli koje su sranje napravili - pravili se Englezi i “tiho” se povukli.
    I Ješovani i beduini imaju prava na tu teritoriju.
    UN lepo napravio plan za dvojnu državu, Palestina imala. 30% više teritorije po tom planu nego pre recimo 10-20 dina, ali ne - Arapska liga naložila mejmune da Jevreje treba saterati u more.
    Pazi Melkajzla - započneš rat, izgubiš ga, pa ljude koji su kao rezultat tvoje gluposti i impotentnosti postali izbeglice iznapušavaš kurcem sledećih xy decenija…
    Arapi, brt.
    I sam ih se gadiš, otvoreno.

16. to ti je to, lale i palestinčuge imaju jednu zajedničku stvar: da su untermenšn. zato i brane one divljake, što te to čudi?

17. Ne čudi me snimaro, samo unosim svetlost saznanja.
    Lakše je proterati kamilu kroz iglene uši.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.