Predsednički izbori USA 2024.

1. Ali bitna je veličina svetinje koju branim, ne količina laloškog šitpostovanja.

2. I unter ima potencijal da postane uber, taj neki rad.
    Uz dovoljnu količinu ljubavi i SMEROKAZA.

3. i svaka čast što braniš toliku gromadu od naroda. narod koji svaki propalitet u životu krivi za svoje neuspehe, a oni samo gledaju svoja posla i žele da žive svoj život. dođu arapčine i kompleksiraju se oko toga, i šta gospoda može uraditi nego ukrotiti goropad?
    a što se tiče tog postajanja uber, ne računaj na to. lale imaju kvarnu genetiku i sličniji su životinji nego razvijenom čoveku, zato se nemoj uopšte truditi da im išta objasniš. pre ćeš kera naučiti da ne sere govna gde mu nije mesto nego ovu dvojicu.

4. Ni sam ne bih bolje sročio.
    Svrati na večeru, pravim solidan hojsn fefe, lovim zekonje uz pomoć mog vernog engleskog setera, žena pravi dobru štrudlu s višnjama za dezerat.
    Pa da skujemo plan kako da izvedemo siromašne duhom iz Doline smrti.

5. biće akobogda, kada izganjam vizu i kada dobijem dozvolu da ti uvezem travničkog sira jer znam da nz i australija jedu govna oko mlečnih proizvoda, pa da narežemo.

6. Neartikulisani demonski krici.
    Teška početna tačka.
    Ali daleko od nemogućeg.

Caro?
    El si tu?
    Caro?
    Ps-ps
    Pssss

7. eo ga još jedan veliki rezultat lažnih žrtava holokausta

https://x.com/i/status/1953834027627991351

8. ko je rusofil ja sam

Russia officially condemns Israel's plan to take over Gaza

9. ko je kinezofil ja sam

China tells Israel to stop its plans to take control of Gaza.

"Gaza belongs to the Palestinian people."

B
    R
    I
    C A R A
    S

10. šššš to su humane bombe.

11. ovaj fenomen čevare će dugo ostati zabeležen na saitu, lik koji očo dživi fazon lokacija jarcu izmeđ kurca i čmara otprl navija na max za neke gadne genocidne ješociganje

mogu lagano zamislim ovaj arhetip mejmuna čeresprve koji su se čmarili aškenaci hitleru i bacali mu cveće pod tenkove za dobrodošlicu. Ljotićevci bukv

12. Hahah čevara se diskreditovo za vijek vijekova, ne znam sta mu to trebalo stvarno, svi ga onomad jako gotivili i vidali mu rane kad je sjebo nogu, cara bio spreman da iz kikinde posalje listove kupusa za obloge a vidi ti chevare sad

13. još ga vozdiže brat snimeman čkode koji koji otvoreno kmeči kamu kažeš da ima seju ciganjku jbt. To je ta lajna pojebane (poremećene) genecko-ideološke bele rase. Ružno pače sindrom bukv

14. svi ga onomad jako gotivili i vidali mu rane kad je sjebo nogu

bukv, čevara doživljen kao lik koji piše Ⓐ po zidovima, suštinski čkode piše U po zidovima

15. Čevu primer šta od čoveka može da napravi čitanje Davida Albaharija.

E da fanfekt jedan, Jevrejima u Izraelu strogo zabranjeni DNK testovi, pitam se zbog čega...Može da se fektčekuje u dva klika.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.