Koji odraz sopstvene bolesti. Sam si branio Hitlera i Pavelića, nisam mogao da te urazumim. Pričao ti “nacisti i ustaše bad, mkay”, ti lupao kontre dok se nisam solidno smorio.
I nisam bio slomio nogu nego ruku.
Opet izvrćeš istinu.
Zemlja je ravna, Izrael je kriv što su Palestinci po četvrti put počeli genocid protiv njih, Hitler je Jevrej, holokaust se nije dogodio, BRIKS je relevantan.
Probudi se decxko, pretvaraš se polako u Savu, probudićeš se jednog dana i počećeš da škrgućeš zubima i vičeš “jebem ti sve živo i mrrrrtvooo” nasumičnim ljudima. Kapiram da ustajala varoška žabokrečina lako to uradi od čoveka.
Imam danas regatu, od jarčevog kurca do čmara, što kažeš. Nije svako srećan kao ti da može da uživa u ritejl-parku kao vrhuncu civilizacije.
Uhvatili se naci-cara, handžar-plidu i marksijades u kolo pa sikću protiv Svete zemlje. Preljepo.
I ja sam mnogo pametan što se upinjem da ih naučim osnovnu istoriju, (i u carinom slučaju osnovnu geografiju).
maćoree ključ oslobođenja planete i globalizma za početak jeste osloboditi se dolara kao osnovnog srectva jer se fabrikuje pod ješovanskom mašinerijom izmišljenog kapitala, ne znam el si mejmun pa to ne znaš ili prosto jedeš govna.
Prepodne kenjaš o ribi poslepodne se kuneš u ortaka koji ždere u mekdnolacu u koji pre dve dine nije smeo uđe nevacinisan
Ček esi stvarno toliko pglu jbt, pa ko drugi ima pristup tamo.
Mož pošalje pomoć ko hoće, ne lupaj.
Objasnio sam ti juče zašto braća Arapi drže Palestince kao pijune, jel čitaš ti uopšte šta ja pišem, ako ionako ne razumeš?
Ima ovde jedna jasna yu-komuno linija kod čevare, to je kao kad pokušaš četnike i ustaše staviš u isti kadar na silu
mit: četnici i ujakni isto govno radili sa čvabama
istina: ujkani imali konc logore za srbe i ostale, radili otvoreno sa nacistima imali svoju kvislinšku državu ko ješe danas
Ne znam po kojoj liniji spajaš mene sa ex-yu idejama.
Bukvalno nisam mogao dalje da odem, nije brat Mask još napravio mahalu na Mesecu ili Marsu, jebigica.
A vidim da su u tvojoj glovi sad i čede i uje postali ješe.
Na kraju će ceo svet da završe kao ješovani lol.
Ritejl park je to.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Koji odraz sopstvene bolesti. Sam si branio Hitlera i Pavelića, nisam mogao da te urazumim. Pričao ti “nacisti i ustaše bad, mkay”, ti lupao kontre dok se nisam solidno smorio.
I nisam bio slomio nogu nego ruku.
Opet izvrćeš istinu.
Zemlja je ravna, Izrael je kriv što su Palestinci po četvrti put počeli genocid protiv njih, Hitler je Jevrej, holokaust se nije dogodio, BRIKS je relevantan.
Probudi se decxko, pretvaraš se polako u Savu, probudićeš se jednog dana i počećeš da škrgućeš zubima i vičeš “jebem ti sve živo i mrrrrtvooo” nasumičnim ljudima. Kapiram da ustajala varoška žabokrečina lako to uradi od čoveka.
Imam danas regatu, od jarčevog kurca do čmara, što kažeš. Nije svako srećan kao ti da može da uživa u ritejl-parku kao vrhuncu civilizacije.
https://youtu.be/uAgQ-_PcHsE?si=FkLqExqT6syMom9f
Opet izvrćeš istinu.
hahah jutrić debilu pliduu je napisao da si slomio nogu hahah kakav tovar
čevara bukv ovo
https://i.imgflip.com/a2nv8g.jpg
Uhvatili se naci-cara, handžar-plidu i marksijades u kolo pa sikću protiv Svete zemlje. Preljepo.
I ja sam mnogo pametan što se upinjem da ih naučim osnovnu istoriju, (i u carinom slučaju osnovnu geografiju).
*biblijografiju
jer geografija se bavi realnim geografskim činjenicama i toponimima
satanjahu bukv
https://i.imgflip.com/a2nvsr.jpg
https://www.reuters.com/world/americas/brazils-fish-industry-hit-with-50-us-tariff-seeks-lifeline-2025-08-07/
BRIKS je to, bajo moj.
Sila nad silama.
maćoree ključ oslobođenja planete i globalizma za početak jeste osloboditi se dolara kao osnovnog srectva jer se fabrikuje pod ješovanskom mašinerijom izmišljenog kapitala, ne znam el si mejmun pa to ne znaš ili prosto jedeš govna.
Prepodne kenjaš o ribi poslepodne se kuneš u ortaka koji ždere u mekdnolacu u koji pre dve dine nije smeo uđe nevacinisan
Bibi poslao više hrane Gazi od celog briksa, o čemu pričamo e
Ček esi stvarno toliko pglu jbt, pa ko drugi ima pristup tamo.
Sve drugo bi značila direktna konfrotacija
još bibiše rade to čisto porpagande radi
Hehe ma taj ortak je nevax, nije hteo duzme jer ne zna koji su otrovi u vacci, prvi dan kad se otvorili restorani ošo u pajsad MEKDONALC
:D
:DD
Mož pošalje pomoć ko hoće, ne lupaj.
Objasnio sam ti juče zašto braća Arapi drže Palestince kao pijune, jel čitaš ti uopšte šta ja pišem, ako ionako ne razumeš?
Zašto Egipat ne otvori granicu, m? Da čujem.
Ima ovde jedna jasna yu-komuno linija kod čevare, to je kao kad pokušaš četnike i ustaše staviš u isti kadar na silu
mit: četnici i ujakni isto govno radili sa čvabama
istina: ujkani imali konc logore za srbe i ostale, radili otvoreno sa nacistima imali svoju kvislinšku državu ko ješe danas
ajde ne laži jebeno, stvar izgelda bukv ovako
https://www.youtube.com/watch?v=5LNTu3PvBnQ
Zašto Egipat ne otvori granicu, m? Da čujem.
jer su osvojena država od strane cio ješa, isto ko i turska, sirija i uae. Koprca se još liban i iran bukv
stim da da ćete na iranu polomite pacovsku vilicu
Ne znam po kojoj liniji spajaš mene sa ex-yu idejama.
Bukvalno nisam mogao dalje da odem, nije brat Mask još napravio mahalu na Mesecu ili Marsu, jebigica.
A vidim da su u tvojoj glovi sad i čede i uje postali ješe.
Na kraju će ceo svet da završe kao ješovani lol.
Ritejl park je to.
Šta da nisi četnik ideološki možda
Jer su ih bili PRVI napali, pa izgubili rat.
Kmeeee kmeee.
Ali znaju oni da će BRIKS na kraju da ih spasi, pa mirno spavaju.