Predsednički izbori USA 2024.

1. Ima i kod nas raznih varijanti
    1. Sabac - Aleksandar
    2. Banjalukooo - Aco
    3. Tornjos - Acika
    4. Nis - Jordan, Hristo

2. mi kurcem smo mrdunilu u nepalu, pakistanu i bangladeshu, kongu gde već pa dolaze maiku im cime smo to zasluzili

a da privatnim sns firmama treba jeftina radna snaga za koju mogu da placaju visestruko umanjei porez. Isto tako je i kod ovih debila. Korporativne vrednosti jer kapital trazi roba

3. Mozda ti nisi mrdnuo, neki jesu

4. nas cigo, bonbas :)

5. al za britance, jos su najvise i uspeli da integrisu te imigrante. francuska po parizu je bozemesacuvaj.

6. To jeste, gde su bili Englezi kolonizatori, nesto je i ostalo, uradili su kojesta za lokalce.
    Gde su frankofoni, sacuvaj me i sakloni, to ne lici na drzave . . Sve vise verujem da od Francuza nema gorih govana.

7. Па де су Гестапо и Штази да их похватају, јбт шта толеранција уради од држава.

8. Prvi video savršen simbolični prikaz stanja u Evropama. Migrant divlja, radi šta 'oće, a domorodac skakuće, bježi.

9. шта толеранција уради од држава.

braonizacija bele rase jesovanski projekat kakvi kurci tolerancije

briti, njemci franci i ostala mejmunarija se pita kotuce ko mikron kod onog starog trandze. Ko ovaj celtul sto se iscudjava primili siptarije tamo na max

10. ladno muhamed najpopularnije ime u engleskoj, ja mislo zajebancija :D

Ovo je slučaj mislim još od 2015. Da je Muhamed bilo najpopularnije među novorođenim, što i nije neko čudo jer štancaju po 4-8 deteta prosečno, dok Englezi jedno dvoje, ako nisu elđibiti naravno.

Čevuta i jevrejskih tema što se tiče, lakše bi bilo objasniti ultrahadezeovcu da oluja nije baš za ponos i diku i da je tompson onako malo krindž.

11. Hrvati su najseljačkija zemlja sveta. Svuda imaš retosa koji slušaju Baju malog Tompsona neironično, u svakoj državi. Takvih ima oko 1-2%, na koncert im dođe oko 800 ljudi.
    Samo u Hrvatskoj takav dovede pola miliona. Nema to veze sa nacizmom, to su jednostavno seljačine, rudimentarna nacija. Oduvek su takvi, da nije bilo Beograda i Ljubljane, mislili bi da je Čolić i Prljavo kazalište hard rok.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.