Sranje u Engleskoj

  1. Nije ovo vreme pravoslavlja Jovo, pomirimo se s tim. Ako si musliman ili jesa imas prodju, inace ne

  2. evo sad recimo uzmem ovo jovino oko rs ovo ti dodje ko ixtrim desnica zadrtost na max

    neki fazon drugosrb levicar bi ti reko e e prijatelju zna se de je srbija, idi tamo ako ti se ne svidja to je bosna postuj to molim lepo

  3. а кад су православци имали прођу?

  4. Ne gleda npr. širi kontekst istorije, i ko je čiji zulum trpio 500 godina, ne gleda 1. i 2. svjetski rat itd.

    More Jovo ne gazi oranja

    500 godina turakah - pa i tvoji sugrađani iz drugog entireta su se u istoj peći istog tog zoolooma pekli, samo oni to gledaju romansirano jer jebiga moraju iz jasnih razloga.

    Uzgred, pozivanje na prethodne nesreće i nemilosti kao kontekst je upravo ono od čega plidui polaze kad te odjebavaju za taj trg RS, tako da bi trebalo da razumeš. Samo ne znam što si zapeo za to ko ovan, trg pa trg još je kao i provokacija zezati te

  5. Nisam ja zapeo ko ovan, ja sam se danas malo našalio na tu temu, a ti si opet kreno da podjebaš. Ali dobro nebitno.
    Preživjećemo i bez tog trga, jebeš trg.
    Nije poenta u trgu kao trgu, poenta je u tome što se o takvim stvarima ne može ni diskutovati i ti podržavaš tabu na takve priče.

    A što se tiče tih 500 godina, nije baš da su svi trpili isti zulum. Muslimani su bili u mnogo boljem položaju zbog svoje vjere.

  6. NEKO DAO GUZE ZA BOLJE SUTRA

  7. I obj ko se digo protv cvaba nisu bosnjaci sig tako legit je da je sarejevo fifti fifti a ne ovako oteti grad

  8. pozivanje na prethodne nesreće i nemilosti kao kontekst je upravo ono od čega plidui polaze kad te odjebavaju za taj trg RS

    Ja lično ne bi imao ništa protiv da se vrate pojedina stara imena ulica nekih znamenitih Bošnjaka u Banja Luci. U Banjaluci ti imaš i danas Tuzlansku ulicu, nikad se nije ni mijenjao taj naziv. U Beogradu imaš Sarajevsku, itd.

    Pa nisu Srbi baš tolika zlopamtila, ljetuju često u Turskoj, sa Erdoganom korektni odnosi, itd.

    Ja se pozivam na prošlost samo kao odgovor na tuđe pozivanje na prošlost. U fazonu, ako ćete vi nama srati za ovaj rat, imamo i mi vama za šta srat.

  9. I jebač, ja nisam iznio zahtijev tek tako za taj trg, ja sam rekao da bismo mi zauzvrat jedan trg u Banja Luci nazvali trg žrtava genocida u Srebrenici.

    Znači to bi značilo s naše strane, suočavanje sa prošlošću, a s njihove, simboličku spremnost da priznaju Republiku Srpsku kao trajnu kategoriju koja se više nikad neće dovoditi u pitanje.

    Pa zbog tog dovođenja u pitanje i imamo problem sa suočavanjem sa prošlošću jer se svaki naš pomirljiv korak u tom smjeru koristi protiv nas.

  10. Odgovorim ti posle jovo, puno si ispisao nmg stignem iscitat sve sada

  11. I nece pliduu opet popustiti jer je zadrt nacionalista do jaja kosto ne priznaje genocid sa svoje strane mi smo ratovali mi smo uzeli spike

    that is the way she goes

  12. немој ни да одговараш иди причај са оном цупиком коју муваш реално гуд лак ср

  13. msm ok je dae decko nacionalista al nije lepo glumata levicara ako je vec zadrti desnicar

  14. Vidi jovo, srbi(janci) to ne znaju ali ti znas kako to ide kod nas, nijedna inicijativa ne bi bila pomirljive prirode nego provokatorske znaš ti to dobro imate spomen ploču ratku mladicu na vracama i čuvate je ko oči u glavi, a ta ploča je tu baš da služi kao provokacija (vraca su naselje iznad grbavice koje nas djeli od lukavice odnosno istocnog sarajeva). Oni su tu postavili tu ploču bez ikakvog drugog razloga, mogli su je dići negdje u Kalinoviku odakle je Mladić. Druga stvar, postoji jedno brdo ispod Trebevica koje se zove Zlatište i ovi iz RSa političari su, obzirom da je na njihovom dijelu, odlučili tu da dignu pajsad KRST. Najjače od svega to nije bio nikakav krst nego su oni sklepali nekakve dvije bandere, jednu uspravno drugu vodoravno, zabetonirali to nešto i htjeli da dignu kao krst haha ajd i od tog ništa nije bilo pa su se onda dosjetili da relej trebevića osvjetle u bojama trobojke (ničim izazvani, troši struju bezveze, još im nekad ne radi plava boja) i sad povrh svega toga jovo bi neki trg. Cekaj malo, pa jel to nama jedini problem eto jos samo taj trg i mir mir mir niko nije kriv ili ima nesto drugo da ispeglamo prije toga npr da povezete tu lukavicu sa sarajevom (iz sarajeva nemas bus liniju za istocno sarajevo nego ides busem koji ide za neki drugi grad pa izlazis na stanici), da se ne udaljavate od tog glavnog grada, uostalom više taj grad treba tim okolnim mjestima u srpskoj nego oni njemu ali opet te opstine i nacelnici se uporno udaljavaju kao da je ovo neka zla kasaba koja će da vas proguta i udalji od srbije.

    Evo reci mi jesam li šta slagao o ovome gore i sta

  15. slusaj ovog plidua, pa jovur je reko da vi postavite ime tog trga ili bulevara kao znak dobre volje. Tako bi ove majmunarije i provokacije postale besmislene.

    i usput ponudio reciprocitet u bl

  16. Ti i Jovor vidite znake dobre volje samo u nekim populistickim potezima, pravi ste politicari demagozi. Ja dam konkretan i koristan prijedlog kao neki (pred)znak kvalitetnijih odnosa, ti me docekas s nekim nebitnim prijedlogom koji bi u ovim okolnostima bio protumačen kao provokacija

    Sta meni znaci ime nekog trga, kad odem npr u beograd ne ganjam da budem u sarajevskoj ili nekoj ulici bosanskog naziva, gledam kako cu biti prihvacen od okoline, ako (ni)sam dobro došao negdje, najmanje mi je bitno dal ima nekih sličnosti s mnom u tom okruženju

  17. aj nek pliduu neko objansi sta je to hipoteza ovo vec postaje solidno mucno koliko je covek zadrt

  18. al fazon naveo sva ova sranja od srba a kod njih ista situacija bukv sa kojecim evo navesce jovur x3

  19. Caro, njima gori neki požar u RSu jeben, naše OS ponudile pomoć u gašenju helikopterom, političari odgovorili kao mi hocemo pomoc iz srbije, zamisli dokle idu te političke igre i kako to atmosferu bespotrebno narušava

    https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/iz-rs-a-opet-ne-zele-angazman-oruzanih-snaga-bih-u-gasenju-pozara-tvrde-da-im-samo-srbija-moze-pomoci-976282

  20. Ne kažem da lažeš, ima provokacija i sa naše strane. Međunacionalni odnosi generalno nisu OK na nivou političara, mada su na nivou običnog naroda sasvim korektni. U Banjaluci Bošnjacima niko ne prebrojava krvna zrnca, normalno žive.

    Ja kad sam pomenuo pomirljive korake s naše strane mislio sam recino na Čavićev izvještaj o Srebrenici 2004, pa onda Dodika koji je 2007. rekao da je bio genocid. Pa onda rezolucija skupštine Srbije o Srebrenici. Pa onda hapšenje Karadžića i Mladića (i svih ostalih) što je poprilično krupna i zajebana stvar. Pa onda Vučićeva posjeta Srebrenici (znamo kako je tamo prošao itd...). Pa onda prisustvo kompletnog vrha RS otvaranju Arnaudije, pa onda kad je Draško doveo Benjaminu u Banja Luku i zajedno se prošetali. Pa svakog ramazana ide na iftar itd.

    Znači nemoj da kenjaš da s naše strane nije bilo pomirljivih koraka. Bilo je. Bilo je i provokacija, ali je bilo i konstruktivnih koraka i to VRLO KONKRETNIH i nepopularnih (poput hapšenja gorepomenutih).

    A i ja i ti dobro znamo da je ovaj konkretni tekući talas tenzija počeo onog trenutka kad je Bakir udario na 9. januar. Do tada su bili mnogo bolji odnosi čak i među političarima. A Bakir je sa tom inicijativnom digao tenzije na maks. Od toga je krenulo, nakon toga zakon akcije i reakcije, a često i pretjerane i nepotrebne reakcije, ali jebi ga, i mi smo paljevine.

"Vukajlija.com. Da li ga posećujete? Ima mnogo jakih provala!"

Balkan Rock Forum | 13. Jun 2008.