Rudna bogatstva Srbije

  1. pa jbg ako nisi do sad shvatio da se svi ti narodi koji zive na nekom prostoru izvan matice okrecu matici u krizi, to je onda do tebe

    ni ovo nije bas pohvalno reci, otprl ti kaze svi su govna dok im ne zatreba

    Al kapiram plidua za ovo to me ne vredja

  2. borili ste za svoju bulju

    Mi smo bili u ratu, Srbija nije bila u ratu. Srbija je pružala pomoć, i rekao sam lijepo, hvala joj na tome. Slobo je bio dobar u smislu vojne pomoći, to nije sporno.

    Bio je loš kao strateg i u nekom generalnom donošenju odluka, procjeni situacije itd. Mogao je možda izbjeći ratove, mogao je možda izboriti više za Srbe drugim metodama.

    Konkretno u Hrvatskoj je doživio katastrofalan poraz, kao i na Kosovu.
    Jedino je u Bosni bila uslovno rečeno pobjeda, jer smo dobili Republiku Srpsku, ali ni to ne bi bilo moguće bez naših boraca ovdje, koje ti ne poštuješ, jer su se "borili za svoju bulju".

  3. Mi smo bili u ratu, Srbija nije bila u ratu. Srbija je pružala pomoć

    Srbi su bili u ratu jovure, srbi, zapamti to.

    Konkretno u Hrvatskoj je doživio katastrofalan poraz, kao i na Kosovu.

    od koga i zasto?

    Nemos tako, cas yu, cas sloba, cas srbi aj odluci se

  4. јебач пресретач
    A caro ti si neki slobista šta

    uslovno receno, al ovo sto jova napisao svakako ne podrzavam

    Sloba mi dobar kad mi znacilo spike

  5. маните то ено преседник на РТС прича нешто и јавља се деда неки како подржава председника у довођењу рио тинта пошто је тај деда радио 50 година у рудницима тровао се све је то супер ајмо председниче па је л то живот који хоћете маму вам да радите у рудницима и да имате 50 година радног стажа

  6. Vuzi, što bi reko plidu - ma ko jebe dedi mater

  7. Ma ajde slusam ovaj play radio usrani na svakom bloku neka reklamica rio tinto fazon postoji konsenzus te se javlja cia te vucevic te neki mejmun

  8. ма јебач невероватно лик се хвали како радио не знам где тровао се ајмо сад сви тако

  9. Cekaj bre, cekaj, stani, jel ovo tek sad vidim?

    Cara silji pache na slobu, braaaaate. Jel realno to?

  10. Znaci brate, sa jedne strane se uvatio za hipoteticku jovorovu jugoslaviju, kao koji debil lolo, sa druge ovlazi kad pomisli na slobu jebenog sto nas sve uvuko u sranje da bi stvarnu jugoslaviju odrzavao i kad nije vise moglo.

    Lepo, nema sta.

  11. Odlican triger ovaj sloba da plidue i drugosrbe celtibora i jebacha izvuces na povrsinu lol

  12. Ne smem furam ovo slobelixom predugo jbt

    sa druge ovlazi kad pomisli na slobu jebenog sto nas sve uvuko u stanje da bi stvarnu jugoslaviju odrzavao i kad nije vise moglo.

    nivo drugosrbijanstine postane nepodnosljiv.
    Alo sloba se borio sa restlovima zvani 90 dina jugoslovenstva jbt bukv sta je radio pokusao odrzi zemlju, sto bi svako normalan radio

    i opet tu taj zapad igro glavnu ulogu da ga nije bilo ne bi ni doslo do raspada. Kakav papak jbt

  13. Ovo sa drugosrbima 90ih bukv ko ova prica ajde daj malo zita da postanemo neki drugi narod sloba nas je zajebao za sve

    Trebali smo na sve pristanemo da ne bude rata, da se lepo razdruzimo i svima lepo, damo kosovo srpske zemlje sto su djedovi ratovali pa boze moj moderno je doba ne valja se ratovati

    Pitajte ove jovorove el vredelo ratovati ili pliduove

  14. Ja smatram da je nama u Bosni rat nametnut i da smo morali ratovati. Ali isto tako mislim da smo stavljeni pred svršen čin. Da nije išlo u tom smjeru, da su neki drugi donijeli neke drugačije odluke ranije, možda do svega toga ne bi ni došlo.

    Smatram da je strateški birati rat kao opciju, kao sredstvo postizanja nekog cilja totalna ludost, a mi Srbi u BiH to nismo izabrali.

    Za Slobu ne znam, ali ako mu je to ustvari bio plan, onda je lud.

    Ja nisam pacifista u smislu da bježim od rata po svaku cijenu. Smatram da treba ratovati kad ti je to nametnuto i nemaš druge opcije. Ali ako sam biraš ratnu opciju, a postoje druge alternative, onda si debelo lud.

  15. Caro, ulogovao sam se posle par meseci samo da ti kažem da si debil, i da ti se serem na crveni grob u Požarevcu tvome Slobodanu.

  16. +1

    Ovo je zapravo em tužno koliko je tačno, em baš tužno što zdrav razum, pre svih, zastupa neki tamo rijaliti pevač

    https://www.facebook.com/reel/3081827725302967

  17. Najveća srpska propast posle onog što leži u Kući cveća.

  18. de vi zivite jbt, ovaj copalko namesta tezge preko ovog posto popularan. danas svaki mejmun koji se osere protiv vucele dobije dve tri emisije, sto kod kesare sto kod djembelog i bude par puta pozvan na ndh1. biznis bukv ko i onaj proglas

    sto se slobe tice isto sirotiljsko kmecanje klasika kmee sve je unistio ratovao je. jok je trebao iskulira u pusti sve hrvatima i pliduima, ovako bar imamo legit pravo vratimo teritorije kace i ako se ukaze prilika.

  19. Da ja uspeo u cilju danas bi jeli govna kako smo veliki narod u velikoj srbiji i da je istorijska nepravda ispravljena, tako bi bilo.

    Ne bi imali drugosrbe kmecavce na svakom cosku ko ovaj sto se ulogovo posle pola godine zbog slobe

"Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… “Je l’ ti puši ćale?”, “Je l’ mogu u WC?”, “Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici.

Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči."

Status Magazin | April, 2009.