Rudna bogatstva Srbije

  1. Posle svi kmecali kako sloba kurac palac, ofc je legit jna trebala spreci separatiste pravi sranja...ali onda su krenula ljucka prava, prava na opredelenje boze moj i ostali bulshitovi gde su nato mejmuni nasli odlicnu priliku za infiltraciju

  2. Obrazac ponasanja siptari spika bukv, kmeee zli srbi bam bam = nato baza instalirana...

  3. E da zaboravih - pre nekih deseak dana, ovde kod mene iskočio voz iz šina sa desetak cisterni, srećom praznih, inače bih morao da se selim sa đedovine na jedno 300 godina. Katastrofa prizor, šine uništene, voz leži izvršen itd. I ajd to, nego su moroni dovukli dizalicu da to sve vrati na prugu i - prevrnuli idioti i dizalicu, i sad to sve skupa sa dizalicom eno leži tamo do daljnjeg, ne znaju šta da rade, pootpuštali sa železnice sve što je imalo mozga i nema ko da sanira to.

    https://www.facebook.com/1390277827/videos/pcb.10233821832112733/3823252327995803

  4. Kacio si vec jbt hahah

  5. Jbg, ovom trasom fazon treba ide sumporna za rudnik

    Cito nesto prozvodimo gomilu litara godisnje i jak smo prozvodjac al to nedovoljno za ovo

  6. Odustace vucela od ovog, nije decko budala i postuje kace izadje na ulicu

  7. Tu je Caro zorka na par kilometara, da su te cisterne bile pune bilo čega bio bi opšti kolaps.

  8. Uh ta zorka je ono, strava uzas to komunjare isprojektovale bude u centru grada bukv, a msm da je i deponija isto uz reku lol

    Ne treba vama rio tinto tamo bukv

  9. па то је напредна земља и није први пут да искачу возови имали сте оно кад је неки амонијак исцурио

  10. Ima tih kritičnih deonica pun kurac al nekog bitnog tvrdo zabole kurac za to

  11. Vraćam se majci Srbiji za sat vreme krećem valjda neće bude gužve
    Pozdrav do šjutra

  12. Ne samo to Caro, što je samo po sebi već bezumlje, nego i zorka đubriva rade punom parom otkad je to Stanko preuzeo, vugli se svašta tim prugama, koje su u jako lošem stanju, + stari most u Šapcu koji je u katastrofalnom stanju. Tu nešto da ispadne sa šina, dži dži rođače.

  13. Ajde brate Selektore, sretan put

  14. Brate skeletor pegla ovo vec dva dana bio sam ubedjen da je uveliko stigao kuci kuda idu preko albanie

  15. Uzas, bas ono u sabac kad ulazis je friki levo visoke peci neka sumaglica od hemije desno deponija, taj zeleznicki most isto bedan, al ovaj novi put nije vucela lose uradio povezani ste sad sa bg top

  16. Šabac u ex yu bio grad sa najmanje zelenila po km2, Sombor sa najviše. Sad je ta industrijska zona dobra kakva je bila devedesetih, tad je baš bilo skeri kad ništa nije radilo. Nema deponije više, zatrpali (nelol)

  17. Plidu, mnogo je komplikovana ta priča. Srbijom trenutno vladaju ljudi koji su tokom raspada Juge bili jasno radikali (čitaj Velika Srbija). Svakodnevno ispiranje mozga na tv-u ne pomaže da se prosečni glasač izvuče iz te neke priče:
    1. mrzimо NATO
    2. Rusi su nam prijatelji
    3. pravoslavlje je jedina prava vera
    4. nemamo šta da tražimo u EU jer nas ne žele tamo.
    Što je najgore bar jedna od ovih stavki je 100% tačna.
    Imaš varijantu Srba: završio sam neke škole, čitam sve što stignem (i pozicicione i opozicione stvari), donosim sam zaključke. Ali ti su u manjini i uglavnom se svodi na bekstvo odavde.
    Imaš varijantu Srba: EU po svaku cenu! evo širim bulju, što pre nek mi ulete i Švabo i Turčin, priznajem sve, i nezavisno Kosovo i genocid u Srebrenici i da sam krao kasetofone iz kola, samo da nas puste u EU.
    To verujem da Cara klasifikuje kao drugosrbe i što je najzanimljivije, tih nema baš tako malo, ali je paradoks što nas ni tave EU jednostavno neće.

    Mnogo je zajeban taj detalj da smo pečatirani kao krivci. Nemamo bukvalno za šta da se uhvatimo. Rusi su nam ga s ovom agresijom posebno šuknuli, jer dok su oni bili koliko-toliko prihvatljivi zapadu, njihov glas u UN je vredeo nešto. Sad ih više niko (s pravom) ne jebe 2 %. I ko je nama ostao? Kinezi? Jebali smo ježa u ledja...

    Nije lud Vučko što hoće da kopa po svaku cenu. Njemu je to prilka da bar na kratko stane uz rame sa EU i da pokaže da i mi imamo nešto što njima treba, ali je naravno to sve drugačije kad si našoj ulozi. Bukvalno mora da prihvati sve što mu metnu na sto jer ako ne prihvati, jebaće nas već iza ćoška s nečim drugim. Ok, jebaće nas u svakom slučaju, ali barem će neko da mislim neko vreme da smo bili važni.

    Šta dalje? Pa ne znam. Pisao sam na nekoj temi već, moja ideja je bila da se ode pravo kod Amera i da im kažemo: hoćemo da budemo vaša 51. (52/53.?) država. Prekomorska teritorija, kao Havaji. Biramo guvernera, glasamo na njihovim izborima. Tražimo samo da Kosmet bude u istoj toj priči (da nema granica izmedju). Da l' će da njih računaju kao posebnu državu ili kao istu tu našu, uopšte mi nije bitno. Pa ako nas iskuliraju, da im kažemo, ok mi idemo sad kod Rusa (al' nas Rusi zajebaše) ili kod Kineza, pa vi vidite. Ionako nas 'štiti' ta rezolucija, pa ili će UN da prestane da postoji kao besmislena organizacija, ili će Amer da se kolje s Kinezom oko toga šta je Kineska teritorija.
    Verujem da bi pod takvim stavom Ameri na kraju ipak rešili da nas prime pod svoje kad se tako lepo nudimo. Ako na to pristanu, mislim da bi mogli lepo da u tu priču spakujemo i Bosnu, Cg, Makedoniju, ne zato što bismo mi to mnogo voleli nego što mislim da bi sve te zemlje oko nas to jedva dočekale.
    Šta time dobijamо? Uvalili smo kurčinu EU koja nema ama baš nikavkog interesa da nas prima. Uvalili smo kurčinu Hrčcima koji nas čekaju na penal ako ikad budemo prismrdeli da udjemo u EU. Srbi bi bili Amero-Srbi. Rešili smo pitanje granice sa Kosmetom. Ako uleti još neka od susednih država, još bolje, više Srba u Americi. I mnogo bitno, niko iz okruženja ne sme više da nas čačka.
    Loša strana je naravno što bi ovi vaši iz Irana imali džekpot da rokaju po Srbiji, verovatno bi nam uvalili i neki radioaktivni otpad, ali sve bismo to istrpeli zarad mira.
    (Zajebao sam i Jovu dužinom)

  18. haha psipe loooool

    da se ode pravo kod Amera i da im kažemo: hoćemo da budemo vaša 51. (52/53.?) država. Prekomorska teritorija

    https://gifdb.com/images/high/laughing-hard-face-warp-zvcnv02mw2vtydgm.gif

    Mogli bi im kazemo i e bajo nece mnogo da vas izadje vec imate bazu kod nas

  19. Pa to.. sve im ide na ruku :)
    Samo još kad bi pristali. Ali da.. verujem da bi se završilo kao na ovoj sličici što si poslao, čak i Kineze da uvučemo u celu stvar

"Na jednom od omiljenih sajtova za duhovite, vukajlija.com, stanoviti „Ludi Cak" nedavno je napisao: Ultra, to je TV kanal za degenerisanje dece. Jedino što valja na njemu je emisija o automobilizmu „Top gir" koju vode Džeremi Klarkson, Ričard Hemond i Džejms Mej, trojica najvećih likova i hejtera na britanskoj televiziji posle Sajmona Kauela. Takođe, tu je i njihov „tamed racing driver" - The Stig..."

Press | 09. Decembar 2010.