Celte nije nuzno, ali u ovoj postavci situacija jeste. Srbi sto su teli udju u jevropu bila ona sema od pre dvaes dina, ovo sve ostalo silovanje i mantre
Da je bar nužno. Pa dosad bi davno ušli da je nužno.
Mi možemo biti narednih 30 godina predsoblje evropske unije bez da uđemo, i da sve to vrijeme ovdje rade sve ono što ne valja i što je kod njih zabranjeno.
Zato nam je interes da svojom inicijativom uđemo što prije, a ne da budemo kanta za smeće evropske unije.
Necemo mi Jovo u EU, jer - većinski muslimansko stanovništvo. Albanija bi ušla do sad na koljenima da nemaju toliko muslimana, ne budite budale, to im je Milanovic jasno rekao onda
па уђи у политику нек те ДБ лансира требају им такви изадјници
Aha, znaci umerena varijnta sa svima iako ovi ucenjuju
Ok, sta planiras dobiti od eu konkretno sta vec nemas? I sta planiras izgubiti? Koja poenta
*nece mi kontrolisati pasos na ulasku u eu spike stop
*mogu tamo idem radim also spike stop
Nebitno caro nisam tebi pricao.
EU je nuzno zlo za srbiju, eto pa ti tumaci kako oces to.
Celte nije nuzno, ali u ovoj postavci situacija jeste. Srbi sto su teli udju u jevropu bila ona sema od pre dvaes dina, ovo sve ostalo silovanje i mantre
Da je bar nužno. Pa dosad bi davno ušli da je nužno.
Mi možemo biti narednih 30 godina predsoblje evropske unije bez da uđemo, i da sve to vrijeme ovdje rade sve ono što ne valja i što je kod njih zabranjeno.
Zato nam je interes da svojom inicijativom uđemo što prije, a ne da budemo kanta za smeće evropske unije.
какве ти везе имаш са србијом живиш у босни свакако
а били би канта и овако и онако ал добро јову у ДБу учили да ће европа да нас спаси
Jovo daj benefite koje nemas ako si ozb
Prije će Bosna ući u EU, nego Srbija.
U Bosni su 2 naroda strogo za, a i među nama Srbima, ima nas dosta koji smo za.
ПА УЂИТЕ ДАЈ БОЖЕ
ал нећете јбг то не могу да схвате људи који желе у европу
Pa nećemo još zadugo, to znam i ja, jer je političarima lakše da kradu van EU.
уђите уђите тад ће БОСНИЦА да процвета кад вам брацка турска добаци све што вам треба
https://media.tenor.com/n1IIincKcS0AAAAM/el-risitas-happy.gif
Inace ovako to ide na referndumu lol
а не турска велесила није ЕУ сори
kakve veze ima turska, čemu te bezvezne provokacije? Aj da si to reko Pliduu, pa bih razumio...
па труска и босна су брацке државе па ко ће помоћи мујама ако не труска
а има везе и они нису у ЕУ као ових пар држава у толико има везе
Necemo mi Jovo u EU, jer - većinski muslimansko stanovništvo. Albanija bi ušla do sad na koljenima da nemaju toliko muslimana, ne budite budale, to im je Milanovic jasno rekao onda
Opa upravo ostali samo kroasani i 1/5 jovora koji su za eu
Nisam rekao da neće bošnjački narod caro nego da nećemo ući kao država jer nas ne žele. I dalje je bosna evropski orijentisana, i to sva tri naroda