Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Straja je kurac vukajlije.
Bukvalno sporedni lik. Napravio pare jer je lagao da je Aca informacija.
Ona psihopatska faca sa oborenim očima, gde mu se samo donja vilica pomera dok priča. Kao neki papet iz horor filmova.
https://tenor.com/view/aaa-sve-sve-sve-aaa-gif-9878447495012489114
Lepi se na mene, ovoj priči nikad kraja
Veliki ko Giza, ko krokodil gmiza
Sve u svemu, jedna kesa, prava muška šmizla
Diploma sa Sorbonne, voli silikone
Izgleda da je utripovo da je Al Kapone
Velika mu udica, al' mu mamac mali
Rekla sam mu: smesta, Straja pali
Straja Papaja, Straja Papaja
Šatro meni obećao ključeve od raja
Straja Papaja, nisam ja iz geta
Da si težak bar milion ne bi bila šteta
Straja je nas leptir nase cvece
pliduu esi i ti dete saita?
liče što se ljutiš samo zato što se ne slažem sa tobom? ne mislim da je on neki bogotac humora i morala, ali brate nije sad baš ni Dragan J Vučićević da imamo temu u kojoj ga vređamo.
Morao bi malo više da proučavaš veru hrišćansku, čoveče... Nedovoljno si pomirljiv
strajo spomeni nas nekad u nekom klipu he he
Evo ovo real transfercina decko komentarise svoje radove na saitu iz druge perspektive fazon odrasto je
https://youtu.be/vXh2Hb7u4Co?si=Tm2xVPTvyu0ShDS_
Ne pravite mu preglede
а јбт казан платио стефанусмц да направи клип о вукајлији и сад страји да прави клип да промовише сајт
А ЈАО ПРЕ 3 ГОДИНЕ ИДИ У КУРАЦ ХАХАХАХХАА
И ладно има рекламе на сајту тад кад је снимао хахахахахахахаххахахах ахха ахаххахаха
Al fazon nisu mi lose defke tad sam bio mlad lol, nisam sve odgledo cekam tilma da koment