⚠️ Havarija

1. vrati stari dizajn sajta, dajemo časnu pionirsku reč da te nećemo podjebavati zbog neuspelog redizajna, samo ćemo se pretvarati kao da se nikada nije ni desio.

+100

Vrati sait ako Boga znaš

2. Не враћај, пусти га да почива у миру.

3. de sam bio

https://i.ibb.co/Cr6mG79/Screenshot-2025-03-04-23-42-18-897-com-android-chrome-edit.jpg

sta si napravio

https://i.ibb.co/HT7sd4tQ/Screenshot-2025-03-04-23-43-42-664-com-android-chrome-edit.jpg

primer na osnovu kojeg mozes da vidis koliko si ukanalio sait. Ista je refleksija na svima

+gomilu defki nisi vratio papane

4. forum sto si sjebo to je posebna zamerka

Jos cutis ko gluv kurac i tripujes elitizam. Propo si bajo

5. Ко га јебе нек се злопати, кад кмејмун није узео 5000 евра од продаје сајта тамо неке 2010е

6. Kajsene neko mi lupo hejtove zadnji dana ajde proveri. Ovakvi zločini nikad ne zastarevaju.

7. vrati redizajn i ja ću ti lično napraviti najbolji sendvič ako je do toga. ide ceo farmer lebac, mažem po teglu tomi majoneza i ajvara, propržim ti ceo parizer i istopim kilo sira trapista. cenim da povrće ne voliš u sendviču jer odvraća pažnju.

8. vrati veru u boga vrati srbiu vrati sait

9. Колко је кидао стари дизајн ухх
    Још јаче кида јер сам користио љубичанствену тему.

10. OPAAAA DOBILI SMO I SKROL BARRRRR

11. vrati sajt ili te tužim za nanešenu duševnu bol.

12. kajteze esi mi iskontroliso heit?

13. kajsene opet baguje ocenjivanje el si realan

ajde vrati na staro ako malo normalnosti u sebi imaš

14. kajteze idi reši defke njišti od spama tamo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.