Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
I stari forum je lurkovalo 30x vise ljudi nego sto je bilo aktivno
definish
https://imgflip.com/i/92qolv
hfala našem precedniku za brisanje defke, ljudi ne serite evo sait je keva majke mi
ovo da se ubaci u uvodnu stranice svih udzbenika iz osnova ekonomije
одакче је ово царо
od kiosakija bogat otac siromasan otac lolo
brat heznara izjavio i napustio sajt, pametnom dosta
jel smo ovo zasluzili za nasu odanost..ovo nam je hvala.da dobijemo sajt koji su verovatno pravili neki klinci od 12 god iz indije.
pa to je ono kadija te tuzi kadija ti sudi
Ma Kajdžan pravio, zato i neće da vrati staru verziju, ne može da pređe preko toga da ništa nije u stanju da uradi valjano sa ovim sajtom, pa sad fleksuje.
daj kale makar neku boju u linkove.da budu primetni linkovi, to ti je jedno od osnovnih pravila.sajt ti ovako stvarno lici na obican txt.fajl.
ako si ti pravio kao sto se prica, samo cu reci SVAKA CAST.
I ja sam se bavio time iz hobija pa kad sam video da mi ne ide dizajn batalio sam.od tebe moze da bude nesto samo stavljaj boju u linkove.
ее кајзене сајт је вредео 2010 једно 100к евра требо си продаш
aste malodusni nista ne valja evo ja se lapo sata igram sa ovim crvenim sto svetli kad kliknes na avatar
Ovo ce privuci ove mladje generacije koje ne trpe staticne sajtove premocno je
Predlog: da definicije iskacu sa bounce efektom i za log of da se uvede shut down he he
Jedino se nadam da ima stari bekap i da zna da ga vrne nazad kad i mi i on izlapi od ovog
jesu linkovi podvuceni ali nekako ona siva linija..e znas sta da uradis najbolje vrati stari.
nije ni njemu lako, hteo da napravi promenu na bolje ali ispalo obrnuto..jeste da bi ovaj sajt mogao da bude bolje i to uz male izmene ali on nece.zadrt covek
Sezame vrati staru verziju, daću ti jednu sliku. Potpisanu. Sad vrede, moš prodaš.
osion i prempotentan ko piksi
I Kamenofila da odbanuješ, nemoj tu da se sramotiš.
Al bukv, majstore ok kreno si nesto si pokusao za ove dane do sad si mogao boga oca odraditi svi bi zacutali jer bi videli nesto se desava, al ocigledno ide presporo
nemas jasnu strategiju ni viziju, sve je aljkavo, nekih par kozmetickih sranja je reseno to je to, koje niko nije ni trazio osim spejsa izmedj pasusa
Numes da napravis da se edituju postovi, neumes forum da sredis, avatari su zamrznuti bukv fejlovo si na max, izblamirao si se prijatelju sasvim solidno jbg