SAIT OTET VRACAJ SAIT

1. Nekima sigurno i posteri i reakcije fale

2. Brate Kajzene ne verujem da ni jedan template nije mogao da pokrije malo više ove površine.
    https://ibb.co/VgccRkD
    Na manjem monitoru to izgleda gadnije jer logo ispadne mnogo veći.
    Ovo desno ako može nek ide negde dole u fusnotu, ovo levo nek ide gore pored Vukajlija i onda imaš lepo celi centralni prostor za tekstove.
    I sumnjam da nisu mogle boje da se koliko-toliko zadrže.

3. kad moram da se pravdam radetima - ne vidite potencijal - ova reogranizacija je dala prostora za uvodjenje novih stvari, stari dizajn je bio nakrcan i nije imao kud

Нове ствари: укидање дефиниција

4. kad moram da se pravdam radetima - ne vidite potencijal - ova reogranizacija je dala prostora za uvodjenje novih stvari, stari dizajn je bio nakrcan i nije imao kud

ako cemo iskreno, dala prostora da stavis jos jedan celi sajt ovde u isto vreme

5. ova reogranizacija

U tome i leži problem Kajzene, što sajtu treba reorganizacija, a ti navalio da napraviš reogranizaciju po svaku cenu. I kao i svaka druga reogranizacija, ne valja. Ako već oćeš da oživiš ovo, vrati postere + gomilu drugih stvari simpatičnih deci, obriši 90% definicija i daj ljudima to opet da izdefinišu, uvedi neke nagrade...Ovo sad je govno pa je govno, da si ga upakovao u ukrasni papir i dalje bi bilo govno i smrdelo bi, a upakovao si ga u papir od bureka koji si malopre pojeo, bukvalno. Užasno je, ili napravi da valja ili batali i vrati na staro.

6. ma ok apdejtovanje, ono sto je bilo jes zastarelo poprilicno. i ovo ide u pravom smeru sto se tice preglednosti/dizajna, ali je samo to, prakticnost je vrlo mala sa ovakvim rasporedom.

ok, nesto novo je u planu, al nekako kao da uzmes auto, nema sedista - brate da vidis kakvu cu multimediju da mu ubacim ne vidis pun potencijal ovog.

7. I sve da nas udaljiš sa foruma, ko bi normalan provodio vreme ovde sa nama i čitao šta pišemo. Eventualno jednu sobu da nam odvojiš sa par tema gde mogu da nas posmatraju šta radimo, ako baš hoće, jer ovdašnji živalj i jeste za posmatranje, treba ga izdvojiti u neko istureno odeljenje.

8. Možeš Kajzene brate da napraviš neku mini vukajliju za nas, gde bismo se žalili i pljuvali normalnu vukajliju, pa ko hoće da nam se eventualno pridruži može. Neka totalna anarhija, kao tipa Harlem pedesetih.

9. Ne znam Celte bolje nov sajt ispočetka da osmisli i napravi, jednostavnije, više potencijala itd.

10. neume edituje ovaj templejt potpisijem i ne zna sta ce sa njim u perspektivi, do sad bi ga sredio vec dvaes puta ne bi vako fejlovo

11. Ovaj sajd meni bio atraktivan 2014 fazon kao i ova tema. Nego fora kad kliknes na svoju ikonicu spusti ti meni kao na socijalnim mrezama a inace to je ovde vazno u picku materinu

Cus podesavanja nemos avatar promenis

Jedino sto je tema reader grafit varijanta al te boje mogao i tamo da stavi

12. Omg kaizen mi odabrao definiciju, povlacim sve sto sam rekao, ovo je najbolji dizajn, nek je ziv precednik, sve mu u kuci pjevalo i igralo i gledalo u asfalt

13. Šta znači: Upisane (teme)?
    Teme na kojima sam nešto komentarisao?

14. ok, nesto novo je u planu, al nekako kao da uzmes auto, nema sedista - brate da vidis kakvu cu multimediju da mu ubacim ne vidis pun potencijal ovog

Tako su pliduu prodali auto bez krova

15. Inače ovo sa ukidanjem promene avatara je klasična navlakuša, dok ga izmolite da vrati to sranjce ode sav kredit na zahteve, posle kad treba čet da se uvede biće “e pa esam vam vratio avatare i linkove šta oćete više koji kurac”

16. Znam lika koji tqko uzo alfu neku prematoru, pokupio nas kolima vozio suprotnom trakom da pokaze kako je lud i zajeban

Nakon dva meseca crko mu auto nikad nista vise popravljo oslo u gvozdje

17. Sad će da bude “ispunio sam sve realne zahteve”

18. alo kakvo je to pvt menjanje javatara

19. Biće na zimu sajt tip top, ovo filipinsko dete što je radilo krenulo sad u školu, a posle škole šije majice, nema vremena, al čim ode na zimski raspust biće to valjano.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.