SAIT OTET VRACAJ SAIT

1. Biće i pvt banovanja caro ne brini

2. OPA potrazi temu i autora radi ICALIVEEEE

3. Sa moba se ne vidi potrazi defku/autora/temu ne radi na androidu

4. Ugl sam s moba i odvratno je blago rečeno

5. +1

Nema refreša plus se svaki put moram ulogovati iako kliknem na opciju zapamti me. A i ban je lakše popiti, očito ima ljudi sujetnijih od Profa.

6. jao ne kenjaj kamenofile molim te dobio si odban posle dva dana jos jedes govna

7. e odoh u šamac da dignem spomenik kajzari što je uvideo svoje greške i ispravio ih.

8. Uslikaj se ispred šamačkog kasina

9. E da kajzene na ovog mesnog obrati paznju drka kojekakve likove poput skodilaca analnog srpskog del boja i slicne koji vole da pisu puno definicija, vredja ih zajebava i to, da su ustase i slicno

Vec sam ga banovo zbog slicnih stvari al da znas jbg. Nije bas neko ko pravi dobru atmosferu na toj sekciji, za forum je odlican tu nema spora.

10. Ako bi moglo da se vidi ko je trenutno na temi ko kuca gde poruku, i da se prikazuju slike i videi, SLIKA .jpg AKILS, da se vrati čet podeljen na kaste, da se umoduje jedno pešes ljudi da zavodi red (npr Mesni), da svi mogu da menjaju nadimak tipa jednom mesečno ili godišnje, da se menja boja pozadine, boja fonta za zaslužne autore, povratak ktitorstva

Uradi to ako si faca

11. I kosmopolita da se vrne tad se znao neki red

12. ову ртрдрну верзију сајт кајзен неће средити до нове године запамтите овај пост
    елем читам опет немуште поруке кајзена како је сајт био претрпан како је спор како је ово оно, а он не схватада је сајт такав. јер није годинма обраћао пажњу на њега и није имао модове а кад је имао једн био активан једва

13. сад наравно безвезним ажурирањима пере своју неактивност и бол у курцу који има од 2017 рецимо

14. Par dana me nema na Internetu, i toliko stvari se promijeni...

15. Ulogujem se ovde posle duzeg perioda. Sivilo davi. Sajt kao passat b5 lubenicar.
    Koliko puta kajzene jebes sebe u mozak sto nisi ovaj sajt prodao dok su mogle neke pare da se uzmu?

16. Sat na sajtu ti kasni dva sata, da i ovde notiram.

17. mnogo sam razmisljao o tome kakav sajt treba da bude.sad cu da ti napisem ukratko.definicije, forum, posteri, video i vicevi.to treba da imas.kompletan asortiman humora.vicevi i video da bude kao neka arhiva valjalo bi i da se radi prevod na engleski.sve ispod toga je sviranje kurcu.tako bi dolazili ljudi da se nasmeju..i mora da bude globalno

18. valjalo bi i da se radi prevod na engleski.

Tu dogs vok daun d strit. Van iz skrečing himself, di odr iz Poland.