SAIT OTET VRACAJ SAIT

1. Sait je umro, živeo sait...

Dai bre, ima samo dve opcije:
    -ili da se vrati Vuka na stari zeleni početni mod, da ne gubimo očinji vid, pišemo defke i budemo potkultura (nešto ko pankeri)
    -ili da se komercijalizuje, uhvati korak sa svim mogućim trendovima, posteri, gifovi, mimovi, videi, i štajaznam šta je sve aktuelno danas, pa da se prave pare (mislim vlasnik da pravi pare). Toliko ljudi je ovde prodefilovalo, stotine hiljada, a mi se nismo udostojili da napravimo aplikaciju bar, da ne govorim nešto drugo. Toliko o našem doprinosu, samo mrsimo jaja, kvarimo govor i prozivamo se međusobno.

Sve ostalo vodi ka gašenju, a ja ne bih voleo to da se desi iako ovde ulazim u proseku dva puta u nikad, ipak je Vuka dugo vremena bila deo mog odrastanja i često puta utočište od turobne stvarnosti, ne bih voleo da nestane.

2. A jel svi ovako razvuku browser preko celog monitora?? To sam prvo video kod celta, a sad evo kod tebe.

kod mene je na pola monitora, skrinsot je od toga, imam onaj wide za posao. opet je preusko za taj format.

3. A jel svi ovako razvuku browser preko celog monitora?? To sam prvo video kod celta, a sad evo kod tebe.

Da.
    To sa više aplikacija ma monitoru ima smisla jedino ako deliš ekran sa klincima, pa oni gledaju crtać na jednoj, a ti radiš nešto na drugoj polovini ekrana. Inače, to sa više aplikacija se rešava tabovima u browseru.
    A šrinkovanje Vukajlije je korisno samo kad hoću da skroz eliminišem ovog Franju (sakrije se u nekom trenutku šrinkovanja)

4. brate sa cega simic edituje sajt el sa tableta

5. šalim se brt, meni ne treba promena, ja ostajem nwa, nisam Uiver, Uzi, Vialpando 657 itd

6. dobro, ali niko te ništa nije pitao.

7. kajzen valjda ima monitor od 10 inča pa mu sve regularno izgleda
    pleme ti jebem, čuj ljudi koriste ceo monitor, gde to ima
    umesto da ostave pola za nedajbože
    besni ljudi

8. A šrinkovanje Vukajlije je korisno samo kad hoću da skroz eliminišem ovog Franju (sakrije se u nekom trenutku šrinkovanja)

imas neki adblock sigurno. ako nemas udji u 21. vek skini neki.
    ...
    desni klik na franju -> block element

i nema vise franje

9. šta vam smeta franjo?

10. Franjo uklonjen i u mene. Fala hrabrom brouseru za to.

11. -ili da se komercijalizuje, uhvati korak sa svim mogućim trendovima, posteri, gifovi, mimovi, videi, i štajaznam šta je sve aktuelno danas, pa da se prave pare (mislim vlasnik da pravi pare). Toliko ljudi je ovde prodefilovalo, stotine hiljada, a mi se nismo udostojili da napravimo aplikaciju bar, da ne govorim nešto drugo. Toliko o našem doprinosu, samo mrsimo jaja, kvarimo govor i prozivamo se međusobno.

хоће хоће баш то ће се десити hahah

12. Што бисмо ми правили апликацију за Вукајлију, ако је то уопште и правно изводљиво на првом месту лмао, није ово сајт у јавном власништву

13. Ne skvatam ove pretenzije zasto bi neko sakrio logo koji zauzima cetvrt do osminu stranice

Jak logo jaka vukajija

14. склониш лого и остане ти ништа на сајту хахаха

15. Pozdrav, planira li se vraćanje rendomizacije definicija (kliknem na definiciju, pored stoji ikonica "Sledeća", kliknem na nju i baci me na bilo koju živu definiciju, kao što je bilo ranije), zna li se šta?

16. ако до нове године не буде неће никад ни бити

17. Jebo smart opcije gledaj u logo bebo

18. није ово сајт у јавном власништву

ali je zato srpski recnik slenga lol

Ovaj trend traje vec duze vreme, fazon napravis firmu sa nazivom tipa evropski fakultet ili nesto tipa institut ubacis u naziv radi bolje prodje na trzistu jer jebaji ga za opste je dobro jelte

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.