SAIT OTET VRACAJ SAIT

1. јао сунце ти аххахаха

2. De bre ovo sve true slike nema laznjaka

3. сликано сони ериксоном к700

4. Siguran sam da na nekom disku imam garant gomilu fotki od ženskadije sa karika starie fotke sad već oko 20 godina lol, ono odeš kod drugara koji među prvima uveo dobar net da ti nareže par filmova tipa Transporter i slično i kad ostane nešto mb na disku prostor ti ispuni svakakvim glupostima

5. јој не дај боже то да видимо каке су женске биле пре 20 година грдне фууи

6. Sto jbt tad nije bilo toliko silikona i insta filtera vrv moze pod sekciju nase bake

7. Generalno, sve te diskove naročito narezane dvd sam sačuvao, neki obeleženi neki ne lol, ko zna čega sve ima tu

8. Vuzi to sve bilo tad bez filtera, samo šminka, kakva na slici takva u lajvu uglavnom.

Sve su to sad nečije mame, pokaži malo poštovanja

9. знам шта су биле неки ниво стефана нафурана мала шминкање

10. ko zna čega sve ima tu

znam lika koji narezivo filmove i prodavo al uredno ubaci na početak neki od aktuelnih smesnih klipova tipa higijena u gradu i pacovi dve kile komat ko zec ljudima bilo zabavno

11. која глупост непостојеће државе србије и пропале њемачке нашем вековног пријатеља саће лобирање још јаче за копање боже спаси нас

12. random posetilac sa onog klipa o sajtu be like:

https://imgflip.com/i/962ga0

13. Umod autora Zes, in medias res. i mene, kad?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.