SAIT OTET VRACAJ SAIT

1. како мрзим овај интерфејс(тако се вљда каже)
    а на мобу још одвратније кајзенеее врати старии

2. кајзен у свом стилу езоповским речником ничта није рекао ВРАЋАЈ ЈЕБЕНИ СТАРИ ДИЗАЈН

3. prođite malo brže kroz tih pet faza žaljenja ajde

nema nazad

4. Taman nesto kontam, kmecali smo za milion stvari, i uglavnom nas kajzen nije jebo ni 2%, tesko da ce ovde biti sta

5. Odjebave nas sig al zato sto zivi u iluziji da je napravio neku novu magiju a mi kenjamo jer nemamo sta pametnije fazon svi se bune kad neko oce napravi most al posle svi koriste i kazu MATORI DO JAJA SI URADIO

6. NE ZNAM KAKO SMO DO SADA ZIVELI BEZ TOG MOSTA I KRIVOG TORNJA U PIZI SVE SI BIO U PRAVU VIZIONARU VELIKI

7. Banovano banovanje na novom sajtu, ne postoji feature da se neko ukloni

8. eee moj jebace izgubili smo izvrsnu moc

9. Kapiram da se iskompleksirao kad nije umeo čet da održi i od tad je pet godina smišljao ovaj magnum opus koji nam je upravo blagopodaren

10. ВРАЋАЈ СТАРИ САЈТ ВРАЋАЈ СТАРИ САЈТ

11. Ajaxu javite da se vrati

12. Vrati staru verziju, regididžanu

13. врати стару верзину де су описи испод слика све што је чинило сајт добрим је склоњено

14. VRATI ZELENU VERZIJU NE PRAVI BUDALE OD NAS

15. МРШ ЈЕБО ТЕ АПГРЕЈД САВРШЕНОГ САЈТА ГОРИ СТЕ ОД НАПОЛЕОНА И ХИТЛЕРА

16. Jos se i vidi ko je autor neke definicije i pre nego ocenis, tehnicki bas zajebancija da se uradi

17. Ukini Ejdusov glavatar, bode mi oči ko bliskoistočnjaci nemce

18. Belo. Oko mene sve je belo. Znao sam. Kaizen je Aca Lukas.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.