Podeli sa Vukajlijašima

1. e da dodao bi još da su šefovi i hdz-u i sns-u isti korporativni zapadni globalisti i da kad god zatreba jedni drugima pripomažu na domaćem terenu. Čim vidiš da jedni drugima kenjaju znaj da se suštinski pomažu.
    Čak su i članice evropske narodne stranke, dakle male zle udbaške sestrice

2. natasa kandić, helsinski odbor za ljucka i đene u crnom osudile glupsona - nisu

soroš kupa se

3. Jesu hdz i sns na istoj sisi trenutno, ali za mene bar, nisu isto. Mislim ok, sns su radikali ali nisu samo radikali. hdz je 100% naci partija.

4. hdz naci a sns salje municiju zelenskom i ješama

Aj da se ne polivamo govnima pls

5. Усташе послале и тенкове у Украјину, сад кмече јер нису ништа добили заузврат.

6. Јеби НАТО курвицу, ајде НАТО, реци им да пошаљу мало војника да прођу ко у другом свецком.

7. losa analiza, selektivna, kritikuju se kroasani zbog gaze, a zbog ukrajine ne

Ovo govori o vasoj dvoličnosti iako ste nato kurvice i vi i kroasani

8. Ukrajina i Gaza nemaju slicnosti, samo u tvojoj glavi rusofilskoj.

9. ima veze u uzimanju ucesca u ratovima koji nisu njihovi i zauzimanje jelte polozaja kod ispravne strane. Do juce si kenjao kako treba nato ovo ono a kad ti nato drzava promoviše ustaluk i pusta da se ravna gaza onda kriva eu

Da, nato kurvice ste i jedni i drugi.

10. Nikad necemo podrzati rusku agresiju na ukrajinu, ne moramo biti ni na cijoj strani ali zdravorazumski je da ne podrzavamo to. Možemo sad ti i ja tražiti sve dobro i loše u tom odnosu, da raspredamo o licemjernosti ovih ili onih ali na kraju dana, ja ne podrzavam rusku akciju kao sto ne podrzavam ni izraelsku ali u globalu ruska agresija je pičkin dim u usporedbi sa izraelskom u gazi.

11. Ko stoji iza izraelske akcije? Uz ciju pomoć je ostvareno

12. Jedini razlog sto vi niste nato fufice je ‘99, ne zato sto imate nesto protiv takve vrste saveza tako da dzabe ga tupis tu, nisi poseban samo su drugacije okolnosti

13. da, mi se borili protiv natoa to su te okolnosti

vi dobrovoljno dali teritoriju zarad nEzAVisNosTi a sad kmečite kad genocidaše

klasične fufice lol

14. As long as you happy bro, ne vrijedi s tobom raspravljati

15. tebra licemeran ti taj klix, neće uđe u suštinu nego na problematiku gleda posledično. Treba uzročno ući u to i postaviti pitanje kako je došlo do konstantnog širenja nato pakta tako stvarajući nove kolonijalističke banan-balkan republjike.

16. i zašto se izraelu dozvoljava širenje teritorije uz genocidašanje sve pod pokrićem nato pakta

i zašto nato pakt učestvuje u ratu u ukrajini a pola ukra napustilo državu

17. Nato pakt se u slucaju izraela gaze pa cak i onog sukoba s iranom pita otprilike kao i ti u upravnom odboru crvene zvezde lol

Izrael je jedina zemlja zbog koje je Amerika momentalno spremna da udje u sukob s kim god . Mogu ti preporuciti neke knjige da procitas da ti budu jasniji malo ti odnosi da ne pricas ovako ko klix komentator neki.

Ukrajinu su napustili neki Ukrajinci jer ako nisi znao ljudi napustaju oblasti zahvacene ratom odvajkada. Vi u Kikindi niste vidjeli ratni sukob otprilike od kad ni Švajcarci, pa je malo teže shvatiti ali nije sve tako crno-bijelo kao vazda u tvojim posmatranjima.

18. aaaaa sad kapiram, znači nato pakt i američka vojska su pod odvojenim komandama lol.
    I što se nato ne pita, zna li se šta? Neka intervencija za ljucka prava i tako, preventivno bombardovanje ništa a?

Ukrajinu su napustili neki Ukrajinci jer ako nisi znao ljudi napustaju oblasti zahvacene ratom odvajkada

neki ukrajinci = 20 meleona ukrajinaca lol. Otišlo sve što je moglo jer znaju da su prodana teritorija i neće da se žrtvuju za ciljeve globalističke nato žgadije

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.