Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Opet kazem, takva je procedura, izrazio je želju da dođe i oda počast. Narod srbije je odlucio na izborima, dao mu sansu da bude na vlasti, on dosao kao premijer i red je bilo da ga procedure ispoštuju.
uh uh, sad je vucela dobar neki fin baja i postujemo protokole
ajde pusite kurac obojica
Ovo sam ti ja rekao da ce uraditi jos dok je koncert bio friško završen. Ništa novo. Politika Hrvatske prema BiH se lomi oko izbornog zakona ali je po pitanju Srebrenice ne promjenjiva bez obzira na stranku. U Srbiji nije takav slučaj i narsvno da će svaki takav primjer privuci paznju i medija i naroda.
Brt rekao sam u kontekstu da može svako govno da dođe al da to suštinski ništa ne znači.
Evo da ti olakšam, taj pavle tard, vucela i plenkovic su redom svi isto pro nato eurofili koji neće nikad osuditi gazu a ti nađen glup
Nebitno u sustini caro, kazem da je fin gest momka sad ti mos rec “eto vam ga ko ga jebe drugosrb odvratni”, ja sam ovog lika vidjao kad su se formirale neke koalicije i kad su bili protesti ali nisam licno poznavao njegove stavove po pitanj icega (n1 najcesce prezentuje cutu i mariniku) i samo sam to primjetio, bez ljutne necemo vise o ovome
zato sto si naiva, decko je globalisticki agendista i to radi po difoltu.
Ti stvarno mislis da taj majmun kontrolise taj pokret na čijem je čelu lol
To je vec sad druga prica, ni ti ni ja ni za koga ne mozemo sa sigurnoscu tvrditi dal nesto radi iz ovog ili onog interesa te dal radi iz interesa uopste ali svaki javni nastup ti se prati i analizira. Mogo je presutiti i ne doci (kao vecina), mogo je okaciti story ko bregovic lol al ne, decko je dosao i u politickom smislu to je za njega minus jer s tom podrskom nece dobiti podrsku gdje mu je potrebno nazalost
i košto sam ti reko, 90% ovih danas koji su kmečali za srebrenicom oko gaze nisu trepnuli. I neće.
jest, a realna podrška mu je da mu vucic skuplja potpise i u tom i finansijskom smislu je obezbeđen može tako 20 godina dok ima ko da se prima na to
Caro, nisam previse upucen al ja mislim da je ovaj decko totalni autsajder na srpskoj politickoj sceni tipa canka i cede onomad i stvarno mu najmanje treba ovako mladom i obrazovanom da sam sebi podapinje nogu. Iz tog ugla kazem rispekt, a za ostalo bi se moglo izanalizirati kuda kako i sta
decko je nvo agendista, hapšeni su njegovi prvoborci po kazni više puta niko nikad ovog debilka nije video na jednom prostestu, čak nije ni izabran na poziciju nego je postavljen
ne treba mu pozicija na sceni jer sa 0.1% uporišta je obezbeđen. Isto ko Čeda i Čanak.
Hahaha nvo agendista, preluda sintagma
Pavle reci nesto o blokadi pavlee
i vucela ti je nvo agenda ne znam šta jedeš govna
vucela doco u sreberincu al to je fazon oficijelno, a pavle stiso muda dočo baja zna da će najebati na sledećim izborima al nema veze bori se za pravdu
P L I D U
L
I
D
U
e da i natasa kandic je podrzala srebrenicu
https://bunny-wp-pullzone-xmkunaagdi.b-cdn.net/wp-content/uploads/2025/05/Natasa-Kandic.jpg
Može kalendar novi da se pravi oko vaših anualnih prepucavanja oko srebrenice
nije oko srebrenice već oko aktera, a jebač ti si to hranio sad ja jedem tvoja govna
krvarim
ako se ikad ujedini srebrenička žrtva sa bratunačkom tad ćemo imati o čemu da pričamo, sve ostalo je jednostrano jedenje govana kolonijalno palamuđenje i kmečanje
brt tačno ću sutra da angažujem neke paksitance za par sto jura da podrže plidua čisto da zadovoljim vlastitu sujetu kako je lako prejebati random diletanta u populistickoj propagandi
A šta kažu cijenjeni susjedi Hrčci o djeneralu Pranjku i bombardiranju Mostara?
Plidu, rekoh ti već, batali Hrčke da slušaš jer oni imaju tu svoju antisrpsku agendu na kojoj im se bazira ceo pojam hrvatstva i gde god imaju prilike da kenjaju po nama, kenjaće.
Ako ukloniš Srbe iz univerzuma, celo postojanje Hrčaka prestaje da bude smisleno.