Prijava

Ето га догодине у хришћанској европи, реално једино може у цзв или пар или олимпијакос.

Па стигло наређене са епстиновог острва да мора се слети, шта сад ту.

postaju ledžit meta iranskih njukova, nije da nisu u dometu iteakako i po sarajevu bi valjalo rešiti taj mudzahedinski nakot

Неће они браћу којој су помагали.

А и дај озбиљно, ко уопште верује у то да би иран гађао неку рупу у сред европе звану БОСНА или типа косовску базу бондстил, то су шарени снови глупих срба.

Одлично срање, треба си у шта слушате тренутачно.

Opet zaprasuju kerovi

@labokv - primetio sam ih na radaru.
Kanadjani, nastali tako što je isti bend zakazan dva dana za redom u istom klubu, pa su došli na ideju da naprave OVO.
Interesantno je da gitarista/basista svira takozvane “mikro-tonalne” instrumente - tačnije dužina pragova na tamburi je nidje veze u poredjenju sa kako Alah zapoveda, a samim tim i štim.
Svrstavaju ih u “math rock”, što je tema za sebe.

I sad ide ta priča oko njih da su pokazali srednji prst sustavu, držnedaj. Ja bih rekao da su likovi zajebanti, ali eto mašala, izgleda da se originalnost i dalje ceni.
I da, trebao si na šta slušate trenutačno, taman zaživela tema a ovde će samo da nas izmlate tukididom po čelu.

uzo set za hirdžamu sa temua, dobra priča

Šta je hirdžama?

Haha škk
Daj rečima, slab sam sa vižuals

varijanta pajsad masaze vakuum terapijom. Limfa i tako to. Djokara promoviso pre par dina imao cudne fleke po telu

Radi def, ovo kati krene krvčina se zove wet varijanta, a dry je kad ne ide krvčina

Preljepo, gde treba da potpišem?
Ali - otkud to božemeoprosti teheransko ime?
Neki fjužn hidžaba i sarme.

da eo sad gleadam stari pravoslavni egipacki kopti radili bas to oni rade to

Ptam za mosad. Da nije to neko tajno oružje, nedobog da se preokrene tok rata.