Разноразно питање

1. Аахаххахахахахахахахаххахахаха

2. I, kakav je konsenzus? Je l' ima nalog ili ne?

3. Бежи Вуче тамо!

4. Бежи Вуче тамо!

Ne znam za koga je ovo, ako je za mene, onda nije za mene.

5. Gde je i šta radi Stevčo Smetalo? Da li se i dalje vozi taksijem ili je kupio auto?

6. Ladno ova tema 16 dana nije aktivna. Usao na Vukajliju da vidim je li istina da je Vujadin derpe. I to furundzija.

7. spinčina, svi mejmuni se isprimali postala vaznija tema od žvalavaca i viskija

8. Букв, који битна тема, ено по мрежама већ праве преглупе мимове

9. Zasto Cecu zovete srpska majka? Razumijem da je najveca zvijezda tamo ali jel ima neki dublji kontekst ?

10. Zato sto je zena majka kraljica

11. Zato sto je zena majka kraljica

Toe rozga

12. Zasto Cecu zovete srpska majka?

Ja sam to uvek povezivao sa tim da je uvek (i pre svih ovih plastikarija) imala toliko velike sise da je mogla da podoji ceo srpski rod.

Toe rozga

Jao Plidu, da l' opet mora da te učim jezik? Pa ne kaže se rozga nego rogoz.

13. imala sisače kad niko nije znao sta je to

14. Ako je ceca srpska majka, koe srpski otac

15. aca siptar ko drugi

16. Ako je ceca srpska majka, koe srpski otac

Ona je Sveto biće. Kao devica Marija. Ništa u nju nije ušlo. Samo izlazilo. Razumeš?
    Nema srpski otac. Samo Sisa, ili što bi rekli Englezi Ceeca

17. pamtim vremena kacu sve cavice furale ceca šiškaje i izgledale isto

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.