Разноразно питање

1. Kako tumačite slogan Nove srpske političke misli:

"Kome je do morala u politici neka ide u NSPM"

Čemu aluzija na dobro poznatu psovku?

2. nova srpska politicka majmuncina vukadinovic

3. Јоворе наједи се гована

4. plidu, otkad se tvoj narod počeo kompleksirati kada neko državu nazove bejha ili napiše "bih" umesto punog imena i prezimena? možda jednostavno nisam obraćao pažnju, ali čini mi se da u skorije vreme nešto izigravate majmune oko toga. da je neko uvredljivo ime ili nešto negativno, pa hajde, ali ovo vam je stvarno bezveze.

5. Ne znam nekoga da ima taj problem, često i ja pišem kraće. To je primjetno kod ovih iz RSa političara pa si mogao primjetiti da često u nekim intervjuima po nekoliko puta kažu “Republika Srpska” i gotovo uvijek “BejHa” što je meni lično okej. To što izgovaraš pun naziv umjesto skraćenice ne mjenja ustavne činjenice.

6. u skorije vreme sam viđao debilisanja, kako npr dva srednjovečna gospodina nešto pričaju i jedan kaže kada vidi "BiH" u nekom tekstu da se oseća kao da mu je neko šamarčinu opalio. bilo je i još nekoliko manje upečatljivih slučajeva, i dosta takvog debilisanja na internetu. mene lično boli jajo hoće li neko reći bosna i hercegovina, bih, rs, srpska, republika srpska i mislim da je krajnje detinjasto se kompleksirati oko toga, ali nisu se u onoj državi bez razloga bosanci kao celina smatrali glupim kao kurac.

7. bosanci kao celina smatrali glupim kao kurac

el se zna iz kog entiteta su mujo i haso

inache koko znam najgluplji su tuzlaci jer samo mejmun moze da ulazi u one rudnike soli i gine ko budala tako sam cuo

8. inace najpametnije i najpokvarenije su sarajlije od seseljuge preko one kisic tepavcevic, do karajlica, onda onaj sto je direktor dz palilula sto truje na pinku, onda i ova maja sa blica, pa i kosjerina...sve govna spremna na taljenje i neku izdaju pod velom patriotizma

sustinski sav taj sarajevski nakot nam dosao ovde da jede govna u mejnstrimu kapiram da su identični i bosniaksi po mentalitetu ćiveli su jedni pored drugih stotinama godina ne pada iver daleko od klade

9. pola ćacilenda nam bosna napusite mi se kurca prekodrinci

onda ona dva pederka studenta jedan iz doboja ćaci i onaj drugi majmuncina balać isto se prectavlja kao dodjos

jedino ona naočarka top cavica ta naša to treba da bude prvi fejs ćacilenda al jok mora glooovonja da se ubaci

10. onda i ova maja sa blica

https://pbs.twimg.com/media/G1JKUVVWcBEb403?format=jpg&name=large

na ovu fufu mislim, glumi neku gradjanistu isto sarajevka muz joj osnivac sns-a neki aca nikolić

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.