Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
nije povezano sa godinama nego sa iskustvom i karakterom osobe. stvar je samopouzdanja, sustinskog.
a foliranje, da, prvo se foliras da bi ispao kul i pokazao kao svima da si bolji od njih, a onda vremenom shvatis da se mnogo vise foliras da bi ispao nekul i glup i pokazao kao svima da si isti kao oni a bogami i losiji.
sa ljudima koji su ti dragi trebalo bi da si iskren. i ovde na vukajliji uglavnom, jer koga boli kurac :)
Znam ja ko je u ćacilendu Cara.
Ima i ovoga ponekad, interesantno zapažanje. Mada dosta zavisi od čovjeka i koliko ima osjećaja. Ima ljudi koji da ne bi djelovali intimidating i da ne bi izazvali zavist kod drugih, malo izbjegavaju pričati o nekom svom uspijehu, parama, ili znanju sa ljudima koji su po svim tim kriterijumima slabiji od njih. Što je po meni OK, mada ne treba ni pretjerivati u tome.
Ali ima i onih koji ne jebu živu silu i koliko god ti bio u lošijem položaju od njih, on će ti se u facu razmetati i sa svojim bogatstvom, i statusom, i svim...
Nemam ništa eksplicitno ni protiv toga, takvi ljudi te mogu možda motivisati da se i ti digneš iz neke učmalosti i kreneš rješavat neke svoje probleme... Ali mi se takve persone ne sviđaju nešto pretjerano kao ljudi, kontam da su pomalo šupci i da nemaju osjećaja za druge ljude.