По мом мишљењу, не. Тренутно треба се више фокусирати о паду становништва и погоршања школа, раст неприхватљивог понашања итд. Нажалост наш председник само жели да руши Србију, и жслосно је што је он већ успео да испира мозак већином Срба.
to ima za cilj samo da pokaze ljudima kako smo mi suverena zemlja, kao imamo svoju vojsku znaci da ne damo na sebe.za vojsku treba da imas kesa.kakva reg. vojska kad od kasarna prave igraonice ili sta vec.gde da se smeste ko ce da ih hrani itd.ovo je cista zajebancija, vi niste svesni nekih stvari to je fora izdajnika kako ljude da drzi u zabludi.da vam ne objasnjavam sad jer bi bio predugacak post
pa i zbog sebe...lepo je napisao covek u uvodnom postu.sta je sa obrazovanjem...jel dno dna jeste.zasto, zato sto si rob.koji ce kurac robu obrazovanje.
По мом мишљењу, не. Тренутно треба се више фокусирати о паду становништва и погоршања школа, раст неприхватљивог понашања итд. Нажалост наш председник само жели да руши Србију, и жслосно је што је он већ успео да испира мозак већином Срба.
A sta fali vojnom roku dva ipo meseca neke minimalne obuke
Vrv ce onlajn biti varijanta kakvo vreme prisutno
Каже можете цивилно да служите кроз програматорство, али у Јаваскрипту. Тачно би сви програматори прешли у регуларно служење
Па нек служе мало и нормални војни рок, ово добровољно иду само лајсне
Lep aforizam, zbilja
Поздравља вас Караван
Prvo drugosrbe poslati taj redosled da bude
S obzirom na otvaraca teme, predosjecam da ce se mesni pojaviti uskoro
to ima za cilj samo da pokaze ljudima kako smo mi suverena zemlja, kao imamo svoju vojsku znaci da ne damo na sebe.za vojsku treba da imas kesa.kakva reg. vojska kad od kasarna prave igraonice ili sta vec.gde da se smeste ko ce da ih hrani itd.ovo je cista zajebancija, vi niste svesni nekih stvari to je fora izdajnika kako ljude da drzi u zabludi.da vam ne objasnjavam sad jer bi bio predugacak post
da potrebna nam je vojska ali prava.ko hoce da saradjuje sa nama posteno taj je dobro dosao, mi njemu voce on nama nesto, a ne samo da uvozimo.
Vaši predugački postovi bi svakako dobro došli gospodine Labo
pricas o sluzenju vojske dva meseca ko hoce a oteli ti zemlju lol pa za one avione, koje ludilo.
ne bih da iznosim neke stvari da ne bi ugasili i forum pa da ostanu samo definicije
Hahaha
Nemoj onda makar zbog care, mi imamo chat
pa i zbog sebe...lepo je napisao covek u uvodnom postu.sta je sa obrazovanjem...jel dno dna jeste.zasto, zato sto si rob.koji ce kurac robu obrazovanje.
srbija je u istom stanju kao vujaklija.znaci smrt nastupa. poslednji trzaji.ovo je onaj trenutak kad doktor kaze gubimo ga
Labo prska istinu kao krv u oči
sve tacno sto lab reko al nije lose da ovi sa slabasnim rukicama nauce kako se drzi metla i odrzava igijena