karaj acu siptara

1. kad ovi sa sorosevskih kanala krenu jedu govna o zvalavom ne oseti se ona potreba energija ma koliko god bili u pravu

2. На овом клипу са ДЈВ, овај горе десно у Зеленски мајици има страницу на ИГ ПеПо политика, лик се зове Петар Поповић, и нисам знао до недавно да је Информеров новинар. А та ПеПо дели вести типа „ЗАХАРОВА рекла - КОСОВО ЈЕ СРБИЈА”

3. debil neki, mada po tim informerima gostuje gomile nekih govana iako bi uredno gostovali i po ndh1 samo daj za pare levo desno pravo nazad napred sve isto

4. А не знам је л гостује, мислим да ради тамо.

5. ok hepi je udbaski projekat na max, zato se gomila govana i lepi tamo i gleda to smeće, prodaju rusofiliju ko dobar dan a hrane acu šiptara

6. puši kurac aco šiptare
    aco šiptare
    aco šiptare ♩♫♬

ide na max

https://x.com/i/status/1958992235975860558

7. ne ide baš "puši kurac" uz onu ikonu...

8. jel, a šta mu fali? prodali su i crkvu i državu udbaši antihristi

9. a ne znam, prosto mi malo bezze držat u ruci ikonu i vikat puši kurac

10. Pa brt nije taj sa ikonom vikao da puši kurac aca šćitpar već gomila navijača koja došla na protest, zajedničko je što su se našli na istoj strani. To je veći problem zbog čega je tako

A kada pod pomfritijem kmeči neka brnaba i izdajnik dode onda je sve ledzit, kada dode jede govna o studentima nema problena

11. Ajde caro šta se čudiš, eres je svakako nexus za spawnanje ćacija, to ste i sami vidjeli

12. a ne znam, prosto mi malo bezze držat u ruci ikonu i vikat puši kurac

mnogo gore stvari su radjene uz ikone, krstove, kurane i sta ne od psovke koja i nije nesto tragicno.

13. haha gleaj celta komunjaru sto sad abolira dogadjaj iako ovo sto tu bila ikona nebitno u celoj prici

odnos snaga na protestima bukv 99% mirni protesti nosimo krst ikonu isusa

vs

puši kurac aco šiptare

14. na protestima: ikona, isus, pederi, lezbe, kerovi, mačke, đarme, plidui bošnjaci, liberali, desničari, tepsijari i globusari, tetovirani, vacinisani/nevacinisani, ciganji

jovor celt kmejmuni: pod ikonama su se uvek radila zlodela i nepočinstva

15. sa kim se svadjas i za sta? sta me ubedjujes?

16. ja ovo sve što se kod vas dešava sve manje shvatam
    ili ja postajem gluplji, ili situacija postaje nadrealnija