Ima jos jedna stvar takticki sto moram da primetim sa ovim pohodima cacijevaca na urbanije sredine da su fejlovali a mogli su lagano odrade. Samo stave rotaciju na celo kolone ima prodju de oće al jok. Glupi ko kurac. Ali zajebancija je sto bi tad moralo da se predje 5-6km, ovo što imamo su šetnje od par stotina metara do kilometar.
Melkara na protest redovno u šulji pantalonama, ako se pošibam i odvedu me u stanicu da me ne maltretiraju, u fazonu - ja gospodin čovek samo se branio, napao me neki šljam.
možda se tako čini ali def je da uz pomoć primarno zapadnjaka kupuje vreme ovde, jer projekat "žvalavi" je nebitan u odnosu ukupne post petooktobarske procese
voša treba pripadne švabama ne treba se oko toga zaludjivati ni sekunde, švabe bi održale žvalavog do poslednjeg trenutka na vlasti da vlada pasalukom sve dok ne odradi njihove poslove koje je preuzeo od brata djindjare
da se razumemo rudarska kolonija se odnosi iskljucivo na teren ispod save i dunava, zato i tipujem na serbiu južno ikee u ovim procesima kao slavodobitnu
lol o ovomu sam slusao i od nekih njuski iz skandinavije haha a i ovde smo imali prakticni deo nastave loooool
Caro, pusti svinjare iz šapca i bg da se sami kolju, ko ih jebe. Jedna je majka austrugarska. I finska
Slušaj Dalibora
Ti ciganjasu glasas vucica, ti se ne racunas u ljude
koveshibore vreme je ujedinjenja sve drugo su passe teme
jer kad marinika bude cvrsto stajala uz risticevica ovo carstvo ce da padne
ne znam šta je ovom zvalavom mejmunu ovo trebalo danas, taman krenuo lepo da spinuje sa vojskom i jede govna al jok, voli autogolove moš ga jebat
Carimire, okani se gibaničara i neradnika... Vidis da su svi pobegli odnjih..
Ima jos jedna stvar takticki sto moram da primetim sa ovim pohodima cacijevaca na urbanije sredine da su fejlovali a mogli su lagano odrade. Samo stave rotaciju na celo kolone ima prodju de oće al jok. Glupi ko kurac. Ali zajebancija je sto bi tad moralo da se predje 5-6km, ovo što imamo su šetnje od par stotina metara do kilometar.
Melkara na protest redovno u šulji pantalonama, ako se pošibam i odvedu me u stanicu da me ne maltretiraju, u fazonu - ja gospodin čovek samo se branio, napao me neki šljam.
Ono gde takticki vidim jos jedan fail jeste da žvalavko ne krene pusta krv svojima radi postizanja efekta kolektivnog gneva. Fali žgadije to je def
Taktički, apsolutno sve do sada mu je bio fejl.
možda se tako čini ali def je da uz pomoć primarno zapadnjaka kupuje vreme ovde, jer projekat "žvalavi" je nebitan u odnosu ukupne post petooktobarske procese
pogledati pod "milo je pao"
Roming +384
voša treba pripadne švabama ne treba se oko toga zaludjivati ni sekunde, švabe bi održale žvalavog do poslednjeg trenutka na vlasti da vlada pasalukom sve dok ne odradi njihove poslove koje je preuzeo od brata djindjare
da se razumemo rudarska kolonija se odnosi iskljucivo na teren ispod save i dunava, zato i tipujem na serbiu južno ikee u ovim procesima kao slavodobitnu
20.8. - 33.000 ljudi
23.8. - 70.000 ljudi
31.8. -103.305 ljudi
7.9. - 126.399 ljudi
13.9. - 144.000 ljudi
weeeeee
Pasaluk, misliš srbijance? Slazem se da ih treba drzati što duže južno od Save i Dunava, da ne kažem ispod :) poy.
haha slusaj koveshibota, pa ne postoje srbijanci entitetski
a beogracki pasaluk je sinonim za krajnju srpsku okupatorsku propast kao i jedna sljiva
ko za sebe kae da je srbijanac je u ranku tome nikolica bukv komunisticki retard
skoro mi neki lik prezentovo sebe kao hercegovca sav bitan, prijatelju nisi ti hercegovac ti si hercegovno