Puši kurac aco šiptare ♪ ♫ ♬

1. glaam neki klip prodano je govno ovakva kiselost poslednji stadijum raspadanja drečevine na kišnici siše suvu drenovinu

https://pbs.twimg.com/media/G0wepeiXUAArifI?format=jpg&name=900x900

2. Lepo ti kažem Caro pusti turke i njihove janičare, a ti kako oćeš. Sve je to navlakuša... Šabac čačak demokratija LOL

3. Cara™ juče
    hahah svapovani su ali isti kurac

https://pbs.twimg.com/media/G0q2TDmXsAAIp93?format=jpg&name=small

Šta ti je genetika.

4. e moj kovesibore, trenutno je ogledalo jevropske demokratije u ćacilendu ni manje ni vise

5. Sreli se bombaš i i melk na protestu u šumadiji i pricaju kako je cara preljubazan lik lolo

6. cuo sam se sa melkom spika isla de si prepozno sam te, ovaj kreno da spinuje sa slikama

bombay: sta cara

7. 5 oktobar
    6 oktobar
    1 novembar

kakvi datumi za stres

(naviam za 06.10. u vanrednom terminu)

8. ↑↑↑↑↑

čekam jovora da upadne sa pricom kako je cankov sin (sin marije vasic) odglumio u ovom klipu kako bi opozicija nabedila narod da ovi dobri ljudi uzimaju neke dnevnice i tako dosla na vlast na prevaru preko naivnih glasaca

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.