Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ovaj narod jos nije do kraja evoluirao u homosapiensa.cast izuzecima.
ne postoji pametan narod u tom kontekstu, bukv sve grupacije koje se identifikuju kao narod imaju neko svoje breme retardizma, ili su potcinjeni ili su krvnici, ili i jedno i drugo.
svi bi da budu amerika dok istovremeno pisaju po toj kulturi...daj pare fazon
al to je mejnstrim spika, bukv na tu mantru mozes ocrnis svaku grupaciju i ubijes normalnost. Jbt sistematski unistis nekog domoroca iz kosjerica globalnim procesima i kleptokratijom, nakon 30 godina dones mu malo salame na vrata i smejes mu se kako je glup i retardiran
Ima li iko da smije reći da ovo nije baš sasvim OK?
https://www.reddit.com/r/serbia/comments/1kz341n/maturanti_osnovnih_%C5%A1kola_pozdravili_stanovnike/
brt ovi klinci imaju 14 godina dakle 13 godina žive pod vucelom i sns globalistickom propagandom
aj zamisli tebi neko vice jovore pederu nakon sto 13 dina drvis kurac trpas u dzepove i kanalis drzavu za strane interese postavljas lezbacu na celo drzave i oces rudaris litijum za njemačke babe zdravlje. Ovi klinci su zapravo esencija finoće i kulture
treba da se uvede u srednje skole kao neka edukativna nastava protiv manipulacije na izborima, protiv droge i poker aparata.
jovor, sto bi neko rekao da to nije ok.sta ima lose u tome sto su klinci prosli pored cacija.
Po mom mišljenju ono što u tome ne valja, je što ti klinci nemaju pojma s pojmom o politici, a misle da znaju nešto. Premladi su da se lože.
Takođe me nervira što se polako pravi atmosfera linča.
Po meni ako se stvarno misli da je vlast izgubila legitimitet i da nema više osnova da vlada, treba te prosteste mnogo više uozbiljiti i dići na mnogo veći nivo i postići konkretan rezultat kao petog oktobra.
A ovo sad rastezanje do u nedogled, zaista već počinje da koči državu, a ni ovolika polarizacija nije normalna.
Jebo vas više i ćaci ne-ćaci. Ako ne valja Vučić, rušite ga, i završite s tim.
Meni je lično malo ružan osjećaj da se neki klinac koji ne zna ko mu glavu nosi usuđuje da viče pederu za lika koji je koliko god bio loš i korumpiran, ipak radio nešto za Srbiju tolike godine, i trudio se nešto postići i na istoku i na zapadu, i napraviti neku infrastrukturu i srediti nešto, itd... Sama njegova pozicija je odgovorna. Ako je loš treba ga smijeniti, to je prosto jasno. Ali treba i poštovati to što je radio i što je imao i neku podršku naroda za to što radi, kako tako. Ti klinci sutra neće poštovati ni profesore, ni bilo koji drugi autoritet.
Možda je tako i bolje, možda ne treba da poštuju nikog i da ne jebu živu silu. Jebeš podanički mentalitet.
Ali po meni, da bi bio neko mudo, i da bi se nešto kurčio, moraš se imati i čime kurčiti, i moraš bar znat nešto. Ti kad sereš po Vučiću, to je OK, jer ti znaš koliko je govno i zbog čega je govno.
A ti klinci to ne znaju.
jest kad isti ti majmuni ne bi kontrolisali i skolu i pokeranu. Brt imas da mocart pravi kojekakve skolske terene i edukuje decu preko skolskog sistema dok peru pare a drzava ih oslobadja poreza. Ali sve to pod kolonijalnom upravom.
jovore aj ne prdi, 5 okt je bila obojena revolucija. Lako je tako bilo skinuti slobu (ko fazon asada) kada stranci preko domaćih izdajnika sve završe u medjuvremenu.
a ovo sto se profesora lekara i ostale budzetske zgadije tice i ne zasluzuju postovanje, iz prostog razloga jer im je uvek bitnija vlastita bulja nego sta je i ko je na vlasti, jer njima je uvek bolje nego standardnoj raji bez obzira koliko je sve sjebano...
Tih jovo keveti.kolki post.ne treba da budes expert za politiku da bi provalio da vucic pokrade sve.njega su bukvalno i deca provalila...i treba da se lincuju svi koji rade sa zvalom..da gore bukvalno...ma znam care ali ako se ikad oslobodimo mora onda da smislimo odbranu da sene bi nikad vise ponovilo
Jedanom kad skinete Vučića, pa prođe neko vrijeme, i za to ćeš reći da je bila obojena revolucija.
Nemoj tako "budžetske žgadije", ima velikih razlika među njima. Evo npr. dosta je profesora uz studente. A i generalno, i oni su grijali stolicu i odricali se da bi došli do tih pozicija.
Profesori i univerziteti generalno su uvijek bili skloni opoziciji, ne znam o čemu ti pričaš uopšte?
A ljekari, kakvi god da su, i za koga god da su, imaju vrlo odgovoran posao i to treba poštovati. A da ih ima svakakvih, ima, to stoji. Ali opet, gledaj pojedinačno.
Treba deca od malena da se uce da mrze zvalu i sve sta on predstavlja.samo tako ce drustvo da nam se izleci
Znači skoro cijelu državu ličnovati. Pošto su svi, na ovaj ili onaj način povezani sa organima vlasti, a onda posredno i sa njim.
Ili bar kompletan državni sektor.
Labokv, ne znam da li si uopšte svjestan šta pišeš.
Lab +1
Aha, bilo ko i prošli put samo bez kiše, odazvali se ljudi. Jadno videti klince sa izranavljenim nogama, devojka neka u papučama i noge u zavojima, jedva nabada korak da napravi bukvalno. I onda dođe Jovor ovde da mi jovoruje, beži tamo najmanju žrtvu nisi podneo u proteklih 15 godina da bi nešto oko tebe bilo bolje lol. Čuj viču klinci Vučiću pederu ne razumeju se u politiku, jok, treba budeš doktor nauka da bi video u kakvom bezumlju odrastaš.
Tako sam ja kad sam imao 13 godina na pismenom sastavu slavio to što je pao Sloba. Jesam ozbiljno. Dugo sam čuvao tu zadaćnicu. Dobio 5 iz toga. Lijepo napisao kulturno i argumentovano.
Sad kad to pogledam mi je cringe.
Iako i dalje smatram da je dobro što je Slobo srušen.
Mada ni oko toga više nisam toliko ubijeđen kao što sam bio.
Bio sam ubjeđen 100%, sad sam negdje 85%.
vucelu je stvorio ds u ovom oblicju kojeg ga vidimo danas i nastavio je tu politku. Nikad za slobu nisam rekao da je obojena revolucija iako je bio saradnik americkih bankara. I Orban je bio sorosev djak pa je ukino pederastiju tamo. I Dodea su ti doveli ameri pa je obj istinski rusofil zarad vlastite bulje sto vucela moze samo da sanja jer je englesko jevrejska pudlica.
A ovo oko budzetasa je istina, njima ko god da dodje je dobar, i svi su spremni da ucine ustupke i da se prilagode sistemu ko god da dodje na vlast jer su u osnovi paraziti. Da su vredni nečega ne bi savijali kicmu vec bi dali otkaz i radili posten posao.
Bukvalno svi budzetasi od 5 okt na ovamo su i dalje na pozicijama bez obzira na stranku, svi imaju neku stelu i neku zastitu...a evo vidimo i budzetase profesore kako su masovno deci uveli nastavu onlajn jer su ucenjena gamad.
Jovore, dusa se prodaje samo jednom lol
samo hiljadu najodgovornijih sa ovim kriminalcima u paketu.pa realno oni bi u usa dobili po 4 dozivotne.bolje im lic.a ovi sitni bi se posrali toliko da bi se vecina okrenuli crkvi.dobar deo bi se i zamonasio
bio tu negde oko arene prosle godine kad je bilo ono glasanje busevima, jes da nije glasao al štaš koincidencija lol
U pravu bio Jovor Bakić, nema šta, mora vučetina da se dinsta lagano. Vidiš da pati i skližnjava u sve grđe ludilo, nije mu više ni do čega. Ovi Rusi se okomili poslednjih dana, te prodavao oružje, te ovoliko zaradili, te ovo te ono...Ta odstupnica mu je izvisila, mož se jebe što će da trguje sa Putinelom, ima bre da padne ne sa balkona nego sa žardinjere i gekne LOL