karaj vucelu

1. E za ovo ga treba načepiti. Samo dokazima. Ovo je ozbiljan kriminal.

2. Ma kontam da odavno imaju uvid u bukvalno sve, samo objavljuju sporadično, kad dinstanje malo splasne ili ovaj krene da glumi ludilo, puste dokument da podgreju.

3. Ух, сад ће се десити ништа.

4. Kontam da kad postane očigledno da je kraj i da se bliže robije, ajoj kako će da pevaju kojekakvi imbecili za koje nismo nikada ni čuli, da nekako, ako je moguće, povade sopstvena muda iz procepa.

5. eo i manjine se dizu jbt ovi nisu normalni na max

https://x.com/i/status/1928769793605169628

6. Ja pomalo imam problem sa slanjem na smetljište istorije domaćih lidera koji nisu baš ono totalno loši,

sta znaci ovo nisu totalno losi

ne ide se na smetliste istorije jer nekom duno kurac tako nego bukv prema zaslugama. Milosevic da je nekog kurca vredeo imao bi bar neki sokak po njemu da ze zove, tako ce i vucela da prodje, toma, tadic...bukv svi su za smetliste istorije. Kvislinzi.

a ameri ako nekog kurca znaju sig nece po obami bušu i bajdenu nešto nazvati, i tamo je degradirana institucija predsednika samo tako.

7. Nisu totalno loši jebi ga.

Čak i Milišević ima par svijetlih tačaka.

8. Nema dovoljno da dobije neku ulicu ili trg, ali nije ni kategorija Hitlera i Nerona.

9. Da li je po tebi Đinđić zaslužio ulice i spomenike koje je dobio?

10. brate smetlište istorije je širok pojam

djindjara jeste zasluzio jer je imao crvenu liniju preko koje nije hteo da ide pa je likvidiran od strane cia, ofc nije zbog toga dobio bulevare i ulice vec zbog drugosrbijanskih eurotripova

11. Znaci samo hitleri i pol potovi na smetliste, cicvu jes strani placenik izdajica mafijas kriminalac al neje los bas toliko

12. Šta znam. Kontam da je rano za reći. Rano je za neki sud istorije. Za početak ga treba smijeniti, a kasnije nek se istoričari prepiru oko toga kakav mu je legacy.

13. zbog tog podanickog memtaliteta nas i jebe ko kako stigne, cuti nije on tako los kakvih ima

14. Šta znam. Kontam da je rano za reći. Rano je za neki sud istorije. Za početak ga treba smijeniti, a kasnije nek se istoričari prepiru oko toga kakav mu je legacy.

Коко је ретардирано све у овој реченици, почешви од овог ИСТОРИЧАРИ НЕК ПРЕПИРУ па до ЛЕГАСИ.

15. melke da si dao intervju danas za ktv ščuo

16. Rano je za neki sud istorije

unuci napradnjaka će pesme kovati o zlatnom dobu svojih dedova i bakama plastificiranog lika

17. Ljudi moji pomagajte. Kako da dokažem staroj da ne vjeruje onom liku koji je kao otac nekog od poginulih od pada nadstrešnice. On sad dokazuje da je to terorizam i stara moja mu vjeruje. Kaže ne djeluje da je lud čovjek, a što bi lagao ako je neko njegov stradao.

Ne možeš buraz protiv takvih priča, udaraju na emocije, a ljudi naivni.

18. Mada kontam da taj čovjek je možda i sam u nekoj zabludi ili poricanju, lakše mu je da vjeruje da je terorizam. Ne djeluje ni meni zlonamjeran.

19. Taj deda je klasicna komunjarska budaletina a vrv ce i da profitira na ovom

Al ima tih teorija, fazon desilo se na dan mrtvih, pa broj zrtava 1+5 satanski simbol pa vreme kad se desilo isto zig zveri...a krajnji cilj je odvajanje vojvodine

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.