karaj vucelu

1. usrali su se majku im jebem ćacijevsku a najviše iz razloga jer sami ne mogu da agituju masu da dolazi za sendviče i 3k jer su ih izlerali više puta i neće random krezavac više da jede govna sa kriminalcima

2. brate seseljuga ti glavni glasnogovrnik ne moze cenzus predje haha

3. Nikada mi neće dosaditi da ponavljam, mora da pokrepa taj komunjarski stepen svesti i samosvesti, da bi zemlja prodisala.

4. İskender Kurt Atasirp

5. i sto neko rece ako vec nece da ukidamo kucu cveca onda da se unutra ubaci i muzej zrtava komunizma da ljudi kad idu tamo imaju nesto i da nauce a ne cisto ispiranje mozga

vucela četnik diktator a kuca cveca uredno na svom mestu, gde to ima, sve lažni udba četnici, veci katolici od hrvata bukv od slobe naovamo

*o šešeljugi da ne pričamo, evo sad brani obojenu revoluciju zvanu vucela

6. U 18h slavija u sub, bice dobra noc predosjecam

Vrv ce se blokira autoput do daljnjeg posto gamad nece da izbore jer se usrali

7. ukidamo kucu cveca

Tu je i muzej Jugoslavije koji je btw odličan i vredi ga posetiti. Imaš i plakate političara do negde mislim 2006. LOL

Tipa ovo remek delo haha https://ndps.rs/wp-content/uploads/2015/12/plakati_dss.jpg

8. Koštunjavo voće sazrelo haha

I on se pojavio na ovim protestima, maca mu jezik odgrizla jbt nije jedan intervju odradio nikad nigde

9. eo studenti rekli da ko oće može pravi sranja u bege i da ruši ćacilend, da ne bude posle kmečanja za svu junačiju koja zna kako se to rešava a studenti ne daju

Mi nismo nadležni za to šta će se desiti posle devet. Studenti nikada neće pozivati na nasilje. Mi nismo pozvali u tom ultimatumu ni u jednom trenutku na nasilje. I to nije ni u duhu našeg protesta, ali takođe nije ni u duhu trenutne situacije da ovo više nije samo pitanje studenata, nego širokog društvenog fronta. Ko smo mi da zaustavljamo volju naroda da se bori za demokratski i legitiman demokratski sistem“,

10. Могли су неке базуке да спомену, ово упадање у рангу пљачке, кога брига.
    Обожавам Српске медије.

11. Вучић сигурно не пада у суботу, а усташе и балије нек се држе њиховим измишљених држава и газде Ватикана.

12. СРБИЈАНЦИМА хахахахахах хахахахаххахаха

13. loooool krezavci fejkirali ovo da bi botovali, za plidue ne znam oni koriste te termine blokaderi i tako to

https://online.jutarnji.hr/issue/38871/9647

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.